CEC pakt puntje in Wildervank

WILDERVANK – In de zondag 3e klasse D kwam CEC zondagmiddag niet verder dan een 2-2 gelijkspel in en tegen Wildervank.

De compascumers kwam wel op voorsprong via een treffer van Michael van Wolbeek in de 2e minuut. In de 26e minuut was het Peter Mans die met zijn treffer voor een 1-1 ruststand zorgde.

Na de thee ging Wildervank door en dat resulteerde in de 57e minuut in een 2-1 voorsprong door andermaal Peter Mans.

CEC dat vorige week nog verrassend won van koploper SVV 04 wist ongeveer een kwartier voor tijd weer op gelijke hoogte te komen nadat Jeroen Jannenga zijn eigen doelman passeerde. 2-2 en dat werd uiteindelijk ook de eindstand, waarmee CEC zich toch bijna weer gehandhaafd heeft in deze 3e klasse D