Zwartemeerse Boys winnen van Zwartemeer

ZWARTEMEER - Zwartemeerse Boys heeft de bekerderby tegen Zwartemeer gewonnen met 2-1. Zwartemeer was in de gehele wedstrijd wel de bovenliggende partij en het voetbal was al een stuk beter dan de vorige wedstrijd. Het gaat echter om doelpunten en dat was het grote euvel.

Zwartemeer kwam wel op voorsprong in de wedstrijd toen het na een halfuur een strafschop kreeg die door Marc Dekker werd verzilverd. Op slag van rust maakte Zwartemeerse Boys echter gelijk. Een fantastische uithaal van een meter of twintig viel precies over de keeper en onder de lat.

Na rust was het overwicht van Zwartemeer nog groter maar kreeg Zwartemeerse Boys uit een spaarzame counter een vrije trap net buiten de 16. Via de muur verdween de bal onhoudbaar voor de keeper in het doel. Zwartemeer deed haar best om de wedstrijd nog te keren maar was ongelukkig in de eindpass om een speler voor het doel te bereiken.

Als dit al lukte was Zwartemeerse Boys keeper Leon Klonne prima bezig. Hij redde een aantal grote kansen voor Zwartemeer en daarmee hield hij de voorsprong van 2-1 voor Zwartemeerse Boys tot het eind vast.