Bekervoetbal voorronden afgesloten

HEERENVEEN – In de afgelopen week zijn de voorronden gespeeld voor de amateurdistrictsbeker van der KNVB. Vv Emmen won met 3-1 van Alcides en kan aanstaande woensdag op eigen veld tegen Urk plaatsen voord e1e KO ronde maar dan zal het minimaal met twee doelpunten verschil moeten winnen. SVBO verloor thuis met 2-0 van Harkemase Boys en is uitgeschakeld.

Zowel SVV 04 als Schoonebeek wisten de volgende ronde niet te halen. SVV 04 verloor met 4-2 van Wacker dat daardoor als eerste eindigde en het al uitgeschakelde Schoonbeek won nog wel van Sleen. Zwartemeerse Boys die eerder in de week nog won van Zwartemeer verloor nu kansloos van Steenwijker Boys. Zwartemeer speelde met 3-3 gelijk tegen Dwingeloo.

Bargeres won van Smilde ’94 en plaats zich daarmee als eerste in haar poule voor de volgende ronde. CEC verloor van Wijster met 5-1 en is uitgeschakeld .DVC’59 was met 6-2 een maatje te groot voor EHS’85 en werd poulewinnaar werd voor Weiteveense Boys dat met 2-0 won van Sc Roswinkel. Twedo verloor met 4-2 van VAKO die door deze winst poulewinnaar werd.

Valther Boys won met 6-0 ruim van SPW en Titan kwam in de dezelfde poule tegen Veelerveen niet verder dan 0-0 en zal nu de returnwedstrijd tegen Veelerveen moeten winnen om Valther Boys van de eerste plaats te verdringen. Zandpol was met 3-1 te sterk voor SVBC, maar Westerwolde won met 5-0 van VIOS en werd daardoor poulewinnaar. Weerdinge was met 5-1 te sterk voor Sellingen en gaat door naar de volgende ronde

SVBO zat verloor met 3-2 tegen Tiendeveen,maar Sc Angelslo dat met 12-0 van Erica’86 won werd eerste in de poule. Twedo zat en NWVV deelden 3-3 de punten en VEV verloor met 3-1 van SV Mussel. Temslotte kwam Klazienaveen niet verder dan 4-4 tege Vitesse 63 en won Drenthina met 2-0 van Fit Boys.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda