SVV’04 verliest ook bij HODO.

HOLLANDSCHEVELD - Onder leiding van scheidsrechter Tanja uit Oosterwolde werd onder zomerse omstandigheden afgetrapt in Hollandscheveld. Binnen vier minuten lag de 1 – 0 achter Dennis Bos na een voorzet van rechts van Jesse de Haas werd door Robin Vos binnengetikt.

Tien minuten later een levensgrote kans voor SVV’04, Gerbrand Schoemakers zette van rechts voor na een fraaie passeeractie en Milan v/d Weide kopte keihard op de lat, waarna de bal werd weggewerkt. Enige minuten later een onderschepping door Hans van Herk, maar Mark Heijnen schoot vanaf de rand 16 net naast.

Rond de 25e minuut passeert Milan v/d Weide twee verdedigers, maar vrij voor Gerry Mol werd zijn schot geblokt. Even later kreeg Robin Vos de kans op 2 – 0, de voorzet van links werd door hem naast het doel van Bos gekopt. Tien minuten voor rust werd een voorzet van rechts slecht verdedigd door de laatste linie van SVV’04 en bij de 2e paal kon Tom Wielink de 2 – 0 binnenschieten.

Even later werd een vrije trap van Jesse de Haas door keeper Bos via de paal naast getikt. Na rust zakte de wedstrijd geleidelijk aan naar een bedenkelijk niveau. Ferdy Tolman schoot op de vuisten van Dennis Bos, Hans van Herk schoot uit een voorzet van Harmen Stuiver op keeper Vos en een solo actie van Ruben Prinsen strandde ook op keeper Vos. Ferrie Fieten probeerde met een afstandsschot de ver voor zijn goal staande keeper Bos te passeren, maar de bal ging naast.

Een aanval van Milan v/d Weide en Mark Heijnen leidde tot niets en uit een corner kopte Kevin Vos over. SVV’04 speelt volgende week thuis tegen Helpman en zal dan weer vol aan de bak moeten om puntjes te scoren.

Opstelling SVV’04: Dennis Bos, Bart Moes, Frank Klaassen, Jarno Gerrits, Mark Kuipers(Rick Piek), Michel Kerkdijk(Ruud Klingenberg), Gerbrand Schoemakers, Harmen Stuiver, Hans van Herk(Ruben Prinsen), Milan van der Weide, Mark Heijnen.