WKE maatje te groot voor DVC

NIEUW DORDRECHT -WKE ondervond in Nieuw Dordrecht 50 minuten lang geduchte tegenstand van DVC. In de 50e minuut werd definitief de weerstand van de zwart witten gebroken toen Orlando Smeekes de 3-1 vanaf elfmeter mocht aantekenen.

Natuurlijk was WKE de bovenliggende partij en had kansen door Orlando Smeekes, Yumé Ramos, Robbie Holder en Kay Velda, alvorens de eerste treffer viel. In de 33e minuut schoot Kay Velda de 1-0 binnen. In de 37e minuut kreeg Yumé Ramos nog een goede kans. Haast in dezelfde minuut zorgde Antoine van der Linden voor de 2-0.

DVC was in de 39e minuut dicht bij een treffer toen Martin Siegers van zo’n 20 meter uithaalde en via bovenkant lat over schoot. Ruststand 0-2. De tweede helft was nog maar 5 minuten oud toen DVC op 2-1 kwam. Een afgemeten voorzet van rechts van Roy Sibon op Damion Vos en die kopte via de onderkant van de lat binnen. Dit was een verdiende beloning voor de bij tijd en wijle goed combinerend DVC.

Helaas voor DVC werd het een minuut later 3-1 door de strafschop van Orlando Smeekes. Het verzet van DVC was hiermee definitief gebroken en WKE liep uit naar een eindstand van 1-10. De doelpuntenmakers waren Yumé Ramos (3x), Robbie Holder (2x), Wouter Beijering (2x), Kay Velda en Roan Poelstra.