Geen doelpunten in Barger-Compascuum

BARGER COMPASCUUM - Zondagmiddag eindigde de wedstrijd tussen SVBC en DSC 65 zoals hij was begonnen: 0-0. Geen van beide ploegen verdiende eigenlijk de overwinning in deze slechte wedstrijd. SVBC schiep zich wel de meeste kansen maar zoals zo vaak dit seizoen ontbreekt het aan schotkracht. De eerste twintig minuten gaf een feller DSC 65 te zien.

SVBC liet zich afbluffen en kwam niet in de wedstrijd. Ook DSC 65 kwam echter geen enkele keer gevaarlijk voor het doel van SVBC doelman Jan Wassink. Zoals gezegd waren de sporadische kansen voor SVBC . Maar Berry Hummel zag een bekeken schot in de 16e minuut met een uiterste krachtinspanning van de DSC doelman Schiphorst-Haalweide gekeerd worden. Dit was dan ook zo’n beetje het enige wapenfeit in de gehele eerste helft.

De tweede helft ging verder zoals de eerste helft gestopt was. Een iets meer aandringend SVBC dat op zoek ging naar een voorsprong. De beste kans was echter voor DSC 65. Na een goede combinatie kwam middenvelder Sander Schiphorst–Haalweide oog in oog te staan met SVBC doelman Wassink maar Wassink wist met een goede reactie DSC van een voorsprong af te houden. Het venijn van de wedstrijd zat hem in de staart van de wedstrijd.

Een goede combinatie tussen de goed ingevallen B junior Ricardo Gelijk en Leroy Vink belandde bij Davey Geerts maar met een reflex keerde doelman Schiphorst-Haalweide de inzet op de doellijn. Bijna ging SVBC nog met de winst aan de haal maar een vrije trap van Berry Hummel in de 91e minuut belandde op de paal. Zo eindigde de wedstrijd in een bloedeloze 0-0.