Side-Out niet op dreef; verlies in eigen huis

SLAGHAREN - Side-Out H1 heeft geen goed vervolg weten te geven aan de zeges van de afgelopen twee weken. In eigen huis werd er aangetreden tegen E.V.V. De ploeg uit Elburg staat vierde op de ranglijst en dat verschil werd hard in cijfers uitgedrukt. De volleyballers uit Slagharen/Lutten waren alleen in de openingsset op dreef, maar gaven de overige drie sets simpel uit handen.


Het ontbrak aan de veerkracht en vechtlust die Side-Out in de wedstrijd tegen Kangeroe liet zien. E.V.V. kwam pas na een zeer matige eerste set in hun spel en dat was andersom bij de thuisploeg. Een legio aan persoonlijke fouten lag ten grondslag aan de ommekeer in de partij. Een vrij spelend E.V.V. had weinig moeite meer met Side-Out, dat de boel gewoon niet draaiende wist te krijgen.

Het is te hopen dat deze teleurstellende nederlaag niet doorwerkt in de hoofden van de Side-Out-spelers, want aanstaande zaterdag staat de wedstrijd tegen Flash Veendam op het programma. De Groningers staan één plek boven de Slagharense ploeg en in een dergelijke wedstrijd kunnen goede zaken gedaan worden in de strijd omhoog.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda