EHS’85 boekt overwinning op Gasselternijveen

EMMERSCHANS – EHS’85 boekte een geflatteerde overwinning op Gasselternijveen. Harold Vos had met 3 assists een groot aandeel in de overwinning van de schanskers. Trainer Cor Huls besloot om 4-3-3 te gaan spelen met Martijn Korthuis in de spits en Milos Oluic als linksbuiten. Topscoorder Elwin de Jong stond aan de rechterkant geposteerd.

Binnen het kwartier stond de thuisploeg met 2-0 voor dankzij goals van Korthuis. De eerste goal viel na 6 minuten, een goede voorzet van Oluic werd door Korthuis binnenkantje voet binnen getikt en in de 14e minuut scoorde Korthuis zijn tweede na een pass van Vos. EHS’85 kreeg nog wat kleine kansen om de score te vergroten en Gasselternijveen kwam er alleen uit met lange ballen maar achterin stonden Bastiaan Katoen, Selmar Middeljans en Bjorn Nijholt steeds goed opgesteld.

De 2-1 viel na een half uur, keeper Gerard de Vries pakte een lastige bal maar liet de bal los en een aanvaller van Gasselternijveen kon binnen tikken. De 3-1 werd gemaakt door de Jong die een vrije bal van Vos met de rug binnen tikte. Na rust was het Gasselterijveen die het spel maakte en ook behoorlijke kansen kreeg op de 3-2. In de 80e minuut was daar toch de bevrijdende 4-1 van Bryan Stavers die een steekbal van Vos goed afmaakte.

Door de overwinning steeg EHS’85 naar de 3e plek op de ranglijst. Volgende week de uitwedstrijd tegen VIOS Oosterhesselen.