De Beer gaat alweer los!

EMMEN - De Beer is nog niet uitgeteld en nog zeker niet uitverteld De Beer, De Beer…….nee niet die uit De Meer maar De Beer uit Lemmer is niet te stoppen, nog lang niet uitgeteld en al helemaal niet uitverteld. Bij Hanos heeft hij spannende verhalen verteld maar hij heeft er nog veel meer in petto. En die wil hij ook nog komen vertellen!


Dus op maandag 1 december aanstaande komt hij naar Emmen voor aanvang van de wedstrijd tegen Almere City FC. Robert Rintje Ritsma (van 13 april 1970) kent u natuurlijk allemaal van zijn werkelijk glanzende schaatscarrière: 4x wereldkampioen, 6x Europees Kampioen en talloze medailles op diverse Olympische Winterspelen. Na het schaatsen werd hij eerst teammanager van Nederlandse bobslee- en skeletonteam Team NL, maar al snel kwam De Beer weer in hem los en ook de snelheidsduivel. Was het eerst nog het deelnemen aan de extreme schaatswedstrijden Crashed Ice, al snel daarna ging hij op een motor tekeer tijdens de BMW 130i Cup en de 1000cc Superbike, om in 2014 zich zelfs aan de Dakar-rally te wagen. Al met al voldoende om nog meer stoere verhalen te vertellen! De Beer wordt u aangeboden door Fonville.

Het programma
17.30 uur ontvangst met koffie en thee
18.00 uur opening stamppottenbuffet met o.a. stamppot boerenkool, stamppot zuurkool
hutspot, gekruide speklapjes, malse varkenssaucijsjes, echte slagers rookworst, piccalily, zilveruitjes en mosterd
19.00 uur De Beer gaat los (aangeboden door Fonville)
20.00 uur onze beren gaan los voor de wedstrijd FC Emmen – Almere City FC

Natuurlijk wilt u de verhalen van Rintje Ritsma’s indrukwekkende sportcarriere niet missen maar natuurlijk is er ook weer volop de mogelijkheid tot netwerken en misschien is het ook leuk om eens een zakenrelatie mee te nemen. Want wie is er nou niet onder de indruk van sportman Rintje Ritsma? Deelname aan het stamppottenbuffet kost u slechts 6 muntjes, te voldoen bij de ontvangst. De muntverkoop is dan ook geopend, u kunt de munten met de pin betalen. Aanmelden uiterlijk vrijdag 28 november tot 17.00 uur, daarna kan echt niet meer, op commercie@fcemmen.nl.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda