SVBC kansloos tegen Ter Apel 96

BARGER COMPASCUUM - SVBC speelde zondagmiddag thuis tegen ter Apel ‘96. Na een 0-2 ruststand stond er een 0-7 eindstand op het scorebord. De eerste helft kon SVBC , dat weer 5 vaste krachten miste door schorsingen en blessures, Ter Apel ‘96 nog redelijk bijbenen.

De eerste kans was voor de thuisploeg. Na vier minuten zag spits Ruben Harms zijn schot echter over zeilen. In de 7e minuut had SVBC geluk dat Ter Apeler Schoonbeek na een solo alleen nog door doelman Wassink gestuit kon worden. In de 11e minuut was het echter raak voor Ter Apel ‘ 96.

Thijs Over mocht vanaf de rand zestienmetergebied vrij aanleggen en schoot onhoudbaar voor doelman Wassink de 0-1 binnen. In de 13e minuut leek SVBC langszij te komen .Na een goede een twee combinatie met Kevin Geerts strandde Ruben Harms van SVBC echter op doelman de Jonge van Ter Apel ‘ 96.

In het restant van de eerste helft was het Ter Apel 96 dat de toon zette. Het combineerde beter dan SVBC en bouwde een veldoverwicht op. Het duurde echter tot de 43e minuut voordat Ter Apel ’96 de voorsprong verder uitbouwde. Uit een vrije trap vanaf de linkerkant kopte Marcel Mulder de 0-2 binnen.

Na de pauze probeerde SVBC- met de wind in de rug- terug te komen in de wedstrijd. Ter Apel bleef echter de beter voetballende ploeg. Toen Jasper Jalving in de 59e minuut de 0-3 binnenschoot was het verzet van SVBC echter definitief gebroken . Via Roy Hooyveld ( strafschop),Jeroen Schoonbeek, en twee maal Daan Stam liep Ter Apel ’96 nog uit naar een 0-7 eindstand.

Volgende week speelt SVBC opnieuw thuis ditmaal tegen Witteveense Boys. Hopelijk zijn er dan weer enkele spelers fit want SVBC heeft de punten hard nodig in de strijd tegen degradatie.