SVBO (zat) kan gehavend Elim niet bedwingen

BARGER OOSTERVELD â

In de eerste helft ging het gelijk op, waarin beide ploegen een aantal kansen kregen, maar deze niet wisten te verzilveren. Zo stond in de rust de 0-0 brilstand op het scorebord. Na de thee werd het voor de toeschouwers, die in grote getalen waren afgekomen op deze wedstrijd, een aantrekkelijke tweede helft.

Na een hoekschop van Marcel Sulmann wist Arjan Grummel op schitterende wijze met zijn hoofd in de 55e minuut het net te vinden. 1-0. Even later dezelfde situatie, maar nu voor de ogen van de doelman Mark Bruinewoud van SVBO. Bij de eerste paal werd de 1-1 tegen de touwen gekopt. Hier ging wat duw en trekwerk aan vooraf maar de scheidsrechter keurde de goal goed.

Slotfase
Uiteindelijk trok SVBO aan het kortste eind doordat Elim in de 85e minuut en in de 90e minuut twee treffers scoorden, waar de goed keepende Bruinewoud geen antwoord op had. Tevens stonden de geel-zwarten de laatste 25 minuten met tien man op het veld door een directe rode kaart van Veringa. Een zure nederlaag waarbij SVBO zeker niet onderdeed voor de koploper. Deze week moet de rug weer worden gerecht want zaterdag treden de Barger-Oostervelders aan tegen Mussel. Deze kraker in de 4e klasse D begint op Sportpark de Slenk omstreeks half 3.