2e Happy Kidz zaalvoetbaltoernooi EHS 85

EMMEN - Zaterdag 7 maart a.s. is voor de tweede maal een zaalvoetbal toernooi voor G- voetballers in de sporthal Emmerhout te Emmen. Nadat er na vorig jaar veel blijk van waardering was, heeft de organisatie van E.H.S. ’85 besloten om dit jaar weer een toernooi op te zetten.


Dit mede door het vele plezier van de deelnemers. Dit jaar is de opzet enigszins veranderd en spelen de jongere teams op zaterdagmorgen en de oudere teams in de middag. Ook wethouder Bauke Arends heeft zijn medewerking weer toegezegd en zal een prijs uitreiking doen en een aftrap verrichten! Ook is er de gehele dag een verloting waar leuke prijzen mee zijn te winnen.

Afdelingen van G- voetbal van Assen, Groningen, Hollandseveld, Stadskanaal en E.H.S.’85 uit Emmen zullen onderling de zeer sportieve strijd met elkaar aanbinden! Ook een regionale zeer bekende zanger heeft zijn medewerking toegezegd en wordt er ook weer gestreden om de jaarlijkse penalty bokaal!En natuurlijk zijn er voor de deelnemende teams mooie prijzen te winnen!

Dus iedereen is van harte welkom om eens te komen kijken naar deze strijdende, sportieve maar ook altijd positieve voetbal teams. De aanvang is om 10.00uur. Locatie sporthal Emmerhout, Houtweg 105 te Emmen

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda