WKE loopt achter de feiten aan

GROESBEEK - WKE keek zondagmiddag tegen De Treffers, zoals wel vaker is gebeurd dit seizoen, al na een kwartier tegen een 2-0 achterstand aan. Eerst was daar in de 10e minuut Soufiane Dadda die na een verdedigingsfout onberispelijk binnen schoot. 1-0.

Vijf minuten later was het Ken Leemans die de 2-0 aantekende. Nog voor rust, in de 33ee minuut was het Santiago Palacios die via een strafschop de ruststand op 3-0 bepaalde. WKE had geen geluk want lat en paal stonden in de weg.

Was WKE dan zoveel minder dan De Treffers. Nee, integendeel, volgens trainer Paul Weerman was WKE de bovenliggende partij. Maar we geven een penalty weg en maken twee persoonlijke fouten, aldus een teleurgestelde trainer Paul Weerman. De tweede helft ging WKE op jacht naar eerherstel en men kwam nog dichtbij. Eerst was daar Anton Jongsma die in de 65e minuut de achterstand tot 3-1 verkleinde.

In de 85e minuut zorgde de ingevallen Yumé Ramos voor de 3-2. Daarna gingen alle remmen los met risico op een counter. Een vrij bal voor De Treffers werd in de 88e minuut fraai binnen geschoten door Santiago Palacios. Maar nog gaf WKE zich niet gewonnen, want bij de eerste de beste aanval van WKE scoorde wederom Yumé Ramos die raak schoot.4-3.

In de allerlaatste minuut kreeg Antoine van der Linden nog een goede kans op de gelijkmaker, maar helaas hij miste. Eindstand 4-3 terwijl een gelijkspel voor WKE zeker verdiend was geweest.