Zwemmen/Waterpolo

Zwemvereniging Moby Dick hervat trainingen

SCHOONEBEEK - De afgelopen weken heeft de coronacrisis zich verder ontwikkeld. De basisscholen zijn weer open en de zwembaden zijn onder voorwaarden ook open. De vereniging Moby Dick heeft van de gemeente toestemming gekregen om, onder voorwaarden, te trainen in De Slagen. De belangrijkste regels zijn:
Reageer!

Aquarena Emmen ontvangt 100.000ste bezoeker

EMMEN - Afgelopen dinsdag 18 februari verwelkomde zwembad Aquarena de 100.000ste bezoeker. De familie Hendriks werd verrast met een bos bloemen en een 3-maandenabonnement naar keuze overhandigd door zwembadmanager Arnold Brijan. “Prachtig om te zien dat het Aquarena in zo’n korte tijd al zoveel bezoekers heeft getrokken. Natuurlijk was iedereen nieuwsgierig naar het nieuwe zwembad, maar we zien dat de bezoekers terug blijven komen. Daar zijn we heel blij mee,” aldus een tevreden Arnold Brijan, zwembadmanager. 100.000 zwemlessers, aquasporters en recreatieve zwemmers ontdekten afgelopen 4 maanden het Aquarena.
Reageer!

Zpc Moby Dick organiseerde in samenwerking met de Brede school

EMMEN - Een gratis swimclinic in zwembad de Slagen te Schoonebeek. De bedoeling hiervan is om basisschoolleerlingen op een leuke / uitdagende manier kennis te laten maken met de diverse mogelijkheden van de zwemsportâ?¦.Ruim 60 !! basisschoolkinderen uit de groepen 3 t/m 8 uit Erica; Nieuw- Schoonebeek; Nieuw Amsterdam/ Veenoord en Schoonebeek hadden zich opgegeven.
Reageer!

Regio kampioenschappen in Aquarena groot succes

EMMEN/HOOGEVEEN - Dit jaar worden de regionale kampioenschappen wedstrijdzwemmen voor de snelste zwemmers uit Noord Nederland gehouden in het nieuwe Aquarena. Voor Aquarena de eerste grote KNZB wedstrijd in het nieuwe bad. De kampioenschappen worden gehouden over 2 weekenden en afgelopen weekend was de aftrap. De organisatie lag in handen van ZPC Hoogeveen in samenwerking met KNZB Noord en Aquarena.
Reageer!

Eerste duik in het nieuwe Aquarena

EMMEN – Het nieuwe Aquarena zwembad is geopend. Na de ontvangst van de genodigden en een optreden in het water door zeemeerminnen opende Harm Lassche de rij van toespraken door onder anderen wethouder Rene van de Weide en vertegenwoordigers van Koenen Bouw en Wind Disgign en Build.
Reageer!

Nieuw logo voor nieuw zwembad Aquarena

EMMEN - De bouw van het nieuwe zwembad Aquarena is bijna klaar. Dat vraagt om een nieuw logo. Inmiddels prijkt het nieuwe logo van het nieuwe zwembad Aquarena op Businesspark Meerdijk in Emmen aan de gevel. Dit logo komt de komende periode op steeds meer uitingen van het nieuwe zwembad terug. Op 21 september is de opening van het nieuwe zwembad.
Reageer!

40e Moby Dick waterpolotoernooi groter dan ooit was top!! …

ZANDPOL - Met 134 deelnemende waterpolo ploegen uit maar liefst 6 landen schaart zpc Moby dick uit Schoonebeek eo zicht bij de top 3 van grootste waterpolotournooien wereldwijd. Zaterdagmorgen om 8.45 uur opende - doordat Wethouder Pvd Weide door ziekte op het laatste moment verhinderd was - toernooivoorzitter Albertjan Wemmenhove samen met oud gediende Jan Bartels en hoofdsponsor Edwin Boender van e-specialisten het toernooi.
Reageer!

Mindervaliden toilet en bad-lift in openluchtzwembad Emmer Compascuum

EMMER COMPASCUUM - Met bijna 600 bezoekers, genietend van een heerlijke zomerse dag, hebben we een zeer succesvolle en gezellige sportmarkt achter de rug. Uitstekende promotie voor alle betrokkenen met veel (sportieve) activiteiten en andere interessante wetenswaardigheden. Compliment voor Emmercompascuum als sportdorp.
Reageer!

Beste Deelnemer aan de Moby Dick “Clinics”

SCHOONEBEEK - Fijn dat je vandaag meedeed aan deze 1e clinic Waterpolo/ Beachpolo. Omdat er om een aantal redenen de opgaves wat tegenvielen is door de organisatie besloten om dit jaar het waterpolotoernooi voor de schoolteams op woensdag as niet te organiseren. Wel gaan we vandaag en ook volgende week zaterdag 25 mei een aantal leuke zwem- en waterpolo technieken oefenen.
Reageer!

Lois Klein wint brons in Polen

BIELSKO BIALA - Judoka Lois Klein leverde in Polen een knappe prestatie door brons te winnen in haar gewichtsklasse. De judoka van Vos was naar Bielsko Biala afgevaardigd door de Judo Bond Nederland om deel te nemen aan de European Judo Cup. Dit was niet zonder succes. Van de vier gespeelde wedstrijden won zij er drie met ippon.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda