Eva Vos uit Erica en Joris Boer uit Emmen ontvangen prijs Nationale ZwemChallenge

Erica - Twee van de prijzen van de Nationale ZwemChallenge zijn voor Eva Vos uit Erica en Joris Boer uit Emmen. Eva en Joris waren deelnemers aan de ZwemChallenge welke afgelopen zomer werd georganiseerd in Zwembad Erica. De Nationale Raad voor Zwemveiligheid wil deze toch wel belangrijke activiteit bij een groot publiek wat extra onder de aandacht brengen. Om dit te bewerkstelligen werden er een aantal prijzen beschikbaar gesteld. Afgelopen woensdag kregen de gelukkige winnaars hun prijs uitgereikt.


Uit handen van badjuffrouw Mariëlle ontving Eva een bioscoopbon ter waarde van € 40, 00 en Joris 10 entreekaartjes voor het zwembad voor 2 personen.

De Challenge bestaat uit twee delen: een SurvivalChallenge (in dagelijkse kleding) en een FunChallenge. (in badkleding) Uitgangspunt is dat zwemles-aanbieders de deelnemers beoordelen op diverse onderdelen van het Nationaal Zwemdiploma C. (Nationale Norm Zwemveiligheid) Alle deelnemers ontvingen na afloop een certificaat voorzien van een persoonlijk advies met, waar nodig, een vervolgaanbod om de zwemveiligheid weer op peil te brengen.


Zwemvaardigheid Parcours
De Nationale ZwemChallenge is een activiteit van de Nationale Raad voor Zwemveiligheid. Zij zorgen voor een programma met een aantal eisen waaraan de deelnemers moeten voldoen en stellen medailles en certificaten beschikbaar. De organisatie van de zwembaden beslissen zelf of er aan deelgenomen wordt. Het Geert Vos Bad in Erica deed dit jaar met 12 toppers mee aan het evenement.
(foto's Marielle Hensum)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda