CARNAVALSACTIVITEITEN

Geen carnavalsactiviteiten in de gemeente Emmen

EMMEN - In de gemeente Emmen wordt in februari geen carnaval gevierd. Ook de activiteiten die daarbij horen, zoals het 11-11 feest, gaan niet door. Tot die conclusie zijn de gemeente en de vijf carnavalsverenigingen samen gekomen. Burgemeester Eric van Oosterhout: ,,Dit doen we met grote tegenzin, want carnaval wordt altijd groots gevierd in Zuidoost-Drenthe. Maar we vinden het niet verantwoord om in deze coronatijd een optocht of grote feesten te organiseren. Ik wil de verenigingen graag een compliment geven. Zij hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vinden de gezondheid van hun vrijwilligers en bezoekers het allerbelangrijkste.”
Reageer!

C.V. De Zeskante Steen wijzigt programma

BARGER OOSTERVELD - Naar aanleiding van de onlangs genomen Coronamaatregelen vanuit het RIVM en de overheid heeft het bestuur van C.V. De Zeskante Steen besloten om de opkomst van de nieuwe Prins te verplaatsen naar vrijdag 8 januari 2021. Normaal gesproken treedt het oude Prinsenpaar rond 11 november af en wordt de nieuwe Prins van Flintenstad bekend gemaakt. Prins Patrick I en Prinses Lisa I kunnen dus noodgedwongen iets langer van hun Prinsenjaar genieten.
Reageer!

Flintenstad maakt zich op voor groots carnaval

BARGER OOSTERVELD - Eind februari zal het carnaval in Flintenstad weer los barsten. Carnavalsvereniging De Zeskante Steen heeft, in samenwerking met sociale partners en de horeca, weer een prachtig programma op weten te stellen. De aftrap is op zaterdag 23 februari. In de Melody zal de seniorenmiddag worden gehouden. Op woensdag 27 en donderdag 28 februari verzorgt de carnavalsvereniging een bonte avond in verpleegtehuis De Horst en bij de cli�?�«nten van Stichting De Trans.
Reageer!

Optocht De Veentrappers ook in teken van Trump

ZWARTEMEER – Zaterdagmiddag was het ook weer zeer druk in Zwartemeer waar de plaatselijke carnavalstrots De Veentrappers hun traditionele carnavalsoptocht hielden. Ook hier hebben weer traditioneel een groot aantal praalwagens en loopgroepen.
Reageer!

Harry Steenge wint hoofdprijs grote verloting C.V. De Zeskante Steen

BARGER OOSTERVELD - Harry Steenge is de grote winnaar geworden van de grote verloting die C.V. De Zeskante Steen jaarlijks organiseert. Uit maar liefst 1.000 verkochte loten trok Prins Jacob I zijn lot als laatste, wat inhoudt dat Harry in het vervolg weer op fiets naar het werk kan. Tieks Tweewielers uit Nieuw-Weerdinge stelde grotendeels deze prijs beschikbaar. De overige prijzen, een koelkast, een diner van restaurant Goodfella's, een boodschappenpakket van Spar Schijff en een vleespakket van Slagerij Stanneveld zijn inmiddels bij de winnaars bezorgd.
Reageer!

Prins Jacob de 1e regeert het komende jaar over Flintenstad

FLINTENSTAD (Barger Oosterveld) - Het de 11e van de 11e en dat betekent weer de start van de carnavalsperiode 2016-2017. In Crazy Time, de voormalige Boogie Bar, werd Jacob Sturre uitgeroepen tot Prins Jacob de 1e van de carnavalsvereniging De Zeskante Steen.
Reageer!

Prinsopkomst en nominatie C.V. De Zeskante Steen

BARGER OOSTERVELD - Op vrijdag 11 november (de 11e van de 11e) maakt C.V. De Zeskante Steen haar nieuwe Prins bekend. In residentie Crazy Times/Boogie Bar zal vanaf 20.30 uur het festijn plaatsvinden. Leden, karrenbouwers en iedereen die zin heeft in een gezellig feestje, zijn van harte uitgenodigd. Eén ding staat zeker, met DJ Roy zal de aftrap van het carnavalsseizoen weer groots gevierd worden.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda

Laatste nieuws
 
agenda emmen
Mee®doen Schoonebeek, het is mooi geweest!
za 23 okt 2021 om 16:00
Shadow band Shadowski en Klaas Hummel in CH50+
zo 24 okt 2021 om 14:30
Meer mensen met een beperking politiek actief in Drenthe
do 28 okt 2021 om 16:30