SVBO zat ook na vier wedstrijden nog zonder puntverlies

BARGER OOSTERVELD - In de zaterdag 4e klasse D wist de zaterdagploeg van SVBO de goed lijn vanaf het begin door te trekken, ook al was het geen beste wedstrijd. Na een 2-0 ruststand won het uiteindelijk moeizaam met 3-2 en dat betekende de vierde overwinning op rij voor de mannen van trainer Jan Moes.

Zijn mannen namen na ongeveer 10 minuten de leiding via een treffer van Maarten Wielens en in de 33e minuut wist SVBO via Stan Wolbers de wedstrijd al naar zich toe te trekken. 2-0. Op slag van rust kwam Onstwedder Boys onverwachts toch nog weer terug in de wedstrijd. Door een foutje achterin bij SVBO scoorde Anne Wilzing uit een hoekschop de 2-1 binnen. In de 67e minuut van de wedstrijd moesten de geelzwarten ook nog toekijken hoe Gerko Scheper nog de 2-2 gelijkmaker tegen de touwen knalde.

Maar dan heeft SVBO ook nog Danny Oosterwijk. Na goed voorbereidend werk van Twan Waidijk werd Oosterwijk matwinner met zijn treffer in de in de 69e minuut. Eindstand 3-2 en daarmee is SVBO bezig aan een geweldige start van deze competitie met 12 punten na 4 wedstrijden en gaat daarmee nu alleen aan de leiding in de zaterdag 4e klasse D.