Grote belangstelling kunstenaars om te exposeren in Nieuw Amsterdam Veenoord.

NIEUW AMSTERDAG/VEENOORD - Nadat vorig jaar de Kunstroute niet door kon gaan vanwege corona is er opnieuw grote belangstelling van kunstenaars, ook van ver buiten onze regio om te komen exposeren in de diverse ateliers en cultuurhistorische gebouwen in Nieuw Amsterdam Veenoord. Het beloofd een mooie route te worden.


De Kunst & Cultuurroute wordt gehouden op zaterdag 2 oktober van 11.00 tot 17.00 uur. Het werk van de kunstenaars varieert van schilderingen, tekeningen, sieraden, keramiek en beeldhouwwerken. Op een aantal locaties spelen musici die hiermee een gezellige sfeer neerzetten.

De drie basisscholen in Nieuw Amsterdam Veenoord en Zandpol dragen hun steentje bij met het Kunstproject: “KANDINSKY – KLEUR & KLANK” verzorgd door kunstenaar Marion Mencke. Op zaterdag 2 oktober laten de kinderen hun eigen gemaakte kunstwerken zien in hun eigen school.

De route gaat langs ateliers en cultuurhistorische locaties waar men ook kan ontdekken over de geschiedenis van het Drentse tweelingdorp. Alle locaties zijn opgenomen in een fietsroute van 17 km, die ook met de auto te berijden is. Meer informatie is te vinden op de website www.kcroutedeverbinding.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda