SPORT

Robin Peter nieuwe hoofdtrainer FC Emmen

EMMEN - FC Emmen heeft met Robin Peter een nieuwe hoofdtrainer binnenboord. De 36-jarige Duitser tekent een contract voor één seizoen op De Oude Meerdijk. Aan de invulling van de rest van de technische staf wordt nog gewerkt. Peter heeft jarenlang in de jeugdopleiding van RB Leipzig gewerkt als trainer van verschillende jeugdteams.
Reageer!

William Kruit na valpartij net buiten de finale

OSNABRUCK - Afgelopen zondag stond grasbaancoureur William Kruit uit Emmer Compascuum aan de start tijdens de Internationale grasbaanrace in het Duitse Osnabruck. Het was een bijzondere baan, maar na even de baan goed aanvoelen ging het elke heat beter en wist William 9 punten te scoren. Helaas net 1 puntje te weinig voor de finale, waardoor hij zevende werd die dag. In de tweede heat nog even een spannend momentje.
Reageer!

Strafschoppen brengen WKE 16 naar de finale

NOORDSCHESCHUT - WKE'16 heeft zich met veel pijn en moeite geplaatst voor de finale van de nacompetitie voor een plek in de 1e klasse. Tegen Noordscheschut stond het na verlenging 3-3. De Emmenaren waren beter in het nemen van strafschoppen. De eerste kans in het duel was voor de thuisclub.Enrico Schonewille maar WKE 16 kwam wel op voorsprong via Florian Zeqiri die diep werd gestuurd.1-0.
Reageer!

SVV 04 naar de finale tegen Mildam

SCHOONEBEEK- De promotie/degradatiewedstrijd in de 3e en 4e klasse van de zondagafdeling tussen SVV 04 en Mildan werd nipt door SVV 04 gewonnen. Het was overigens een prima wedstrijd voor de vele toeschouwers langs het veld op sportpark De Kampen. Toch werd het maar een nipte overwinning voor de Schoenbekers. Na bijna een half uur werd een foutieve terugspeelbal bij USV goed afgestraft. 1-0.
Reageer!

Weiteveense Boys weer terug in de 5e klasse

BELLINGWOLDE - Voor Weiteveense Boys is de nacompetitie voorbij na een 2-0 nederlaag bij Bellingwolde en moeten de mannen uit Weiteveen na de promotie na 1 seizoen al weer terug naar de 5e klasse. Weiteveen trainer Andre Steenhuis:,, We begonnen vrij redelijk aan de wedstrijd, maar creeerden te weinig. Van beide kanten was er van goed voetbal geen sprake. Bellingwolde komt op 1-0 na rebound op een afstandsschot.
Reageer!

EHS 85 benut de kansen beter en gaat door naar de finale

EMMERSCHANS - In de strijd om promotie naar de 2e klasse wist EHS'85 op het eigen sportpark aan de Weergang de wedstrijd tegen Musselkanaal met 3-2 te winnen. Het werd een wedstrijd waar alles in zat: Spanning, duels, gele kaarten, rode kaarten en vooral doelpunten.
Reageer!

CEC verdiend naar de finale tegen VAKO

EMMER COMPASCUUM - In de strijd om promotie naar de 4e klasse deed CEC het zaterdagmiddag wat het moest doen en dat was winnen van RKO dat als derde was geeindigd in de 5e klasse A. De gasten uit Rutten bleken zaterdag een geduchte tegenstander voor de mannen van Reinier Pruim.
Reageer!

Uitslagen nacompetitie amateurvoetbal district Noord

EMMEN - Het amateurvoetbal zit er bijna op voor dit seizoen. In de laatste twee weekenden vallen de beslissingen in de strijd om promotie en lijfsbehoud in de nacompetitie. Lees hier de uitslagen van de Drentse clubs die vandaag in actie kwamen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda