SPORT

Wat kan FC Emmen doen in Amsterdam

EMMEN - Aankomende zondag gaan de Emmenaren op bezoek in Amsterdam. De mannen van Dick Lukkien mogen het dan gaan opnemen tegen Ajax, dat officieel kampioen kan worden. FC Emmen heeft afgelopen zondag op spectaculaire wijze gewonnen van Heracles Almelo. De Emmenaren kwamen na een strafschop van Michael de Leeuw op voorsprong, maar in de slotfase leek het nog spannend te worden. De ploeg uit Almelo kreeg namelijk ook een strafschop toegewezen, die werd benut door Rai Vloet.
Reageer!

Keurmerk van de brancheorganisatie NL Actief voor SportPlaza Ter Apel

TER APEL - Betaald partnerschap. De afgelopen periode hebben wij niet alleen het uiterlijk van SportPlaza opgeknapt, ook achter de schermen hebben wij een een aantal zaken veranderd. Na de keuring kunnen wij nu met trots zeggen dat wij het keurmerk van de brancheorganisatie NL Actief mogen dragen!
Reageer!

Geen wedstrijd voor Kees Endeveld en Hendrik Crome op Le Mans

GROLLOO - Eigenlijk zouden Kees Endeveld (Grolloo) en passagier Hendrik Crome (Duitsland) dit weekend op het circuit Le Mans in Frankrijk de eerste races in het WK zijspan moeten rijden, maar zoals heel veel activiteiten is ook deze onder druk van het covid-19 virus komen te vervallen. De WK wedstrijd is verplaatst naar 10 tot en met 12 juni, in de hoop dat die in die periode wel doorgang kan vinden.
Reageer!

FC Emmen ook in Sittard spekkoper met weer drie punten

SITTARD - FC Emmen trainer Dick Lukkien kon zaterdagavond niet beschikken over Lucas Bernadou en aanvoerder Michael de Leeuw waardoor de volgende elf spelers aan de zware opdracht tegen Fortuna Sittard mochten beginnen: Michael Verrip, Glennn Bijl, Miguel Araujo, Nick Bakker, Caner Cavlan, Kerim Frei, Jari Vlak, Sergio Peña, Hilal Ben Moussa, Luka Adzic en Paul Gladon. FC Emmen begon redelijk en kreeg al binnen enkele minuten de eerste hoekschop die overigens niets opleverde.
Reageer!

Vrienden- en vriendinnendag bij vv SVBO

BARGER OOSTERVELD - Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd (t/m JO11) en hun vrienden/vriendinnetjes organiseert SVBO op 17 april een vrienden- en vriendinnendag. Iedereen in deze leeftijdsklassen is dus welkom. De jeugdspelers mogen hun vrienden en vriendinnetjes meenemen, maar niet-leden die eens een kijkje willen komen nemen bij SVBO, zijn ook van harte welkom. Er wordt een prachtig spellencircuit met onder andere een stormbaan opgezet! Deelname is gratis! Ook niet leden zijn dus van harte welkom. Voor meer informatie: www.vvsvbo.nl.
Reageer!

Publiek bij FC Emmen - Sc Heracles

EMMEN - Bij de eredivisiewedstrijd FC Emmen - Heracles Almelo op 25 april zijn1200 toeschouwers welkom op De Oude Meerdijk. Het kabinet maakte vandaag bekend dat het nog deze maand start met proeven met toegangstesten, zodat plekken zoals musea, dierentuinen en sportgelegenheden weer bezocht kunnen worden. Daar valt het thuisduel van FC Emmen dus ook onder.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda