SPORT

HSG Nordhorn-Lingen blijft thuis ongeslagen

NORDHORN-LINGEN - Ook de thuiswedstrijd tegen het eveneens uit de 1e bundesliga gedegradeerde HSC Coburg heeft de ploeg van trainer Kubes tot een goed einde gebracht. En ook nu was het begin niet goed, zeg maar dramatisch. Vlak voor de rust stonden de rood-witten er nog 5 achter. Met rust waren dat er nog 3.
Reageer!

Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi gaat door

Steenwijksmoer - De 45ste editie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi gaat door. Dat heeft de organisatiecommissie deze week besloten. De 44ste editie zou eind 2020 en begin 2021 gespeeld worden, maar werd wegens corona destijds afgelast. Een jaar later is de situatie zodanig dat de organisatie het verantwoord acht de 45ste editie eind 2021 en begin 2022 doorgang te laten vinden. Op maandag 27 december 2021 gaat het populaire Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi van start.
Reageer!

DZOH ook na vier wedstrijden zonder puntverlies

EMMEN - Afgelopen zaterdag wist DZOH haar 1e plaats op de ranglijst van de zaterdag 2e klasse J met glans te handhaven. Na een 2-0 ruststand wonnen de Rietlandenbewoners ook hun vierde wedstrijd van het seizoen tegen SV Oosterwolde met 5-0. DZOH was na een voorzichtig begin in de 20e minuut succesvol. Youri Keen werd in de 20e minuut op rechts werd weggestuurd en hij de bal na een al dan niet voorzet pardoes over de mis graaiende Oosterwolde doelman bij de twee paal zag binnenvallen. 1-0.
Reageer!

Derde nederlaag op rij voor DVC ’59

NIEUW DORDRECHT- In de zondag 4e klasse D moest DVC’59 opnieuw een nederlaag incasseren. Op het eigen sportpark Bloemendaal gingen de withemden na een 1-2 ruststand met 1-3 onderuit tegen Gasselternijveen. De thuisclub had waarschijnlijk nog niet door dat de wedstrijd al was begonnen, want binnen een minuut stonden de gasten uit Gasselternijveen al op een 1-0 voorsprong via Wessel Koopmans.
Reageer!

SC Angelslo op eigen veld onderuit tegen SCN

EMMEN – In de zaterdag 4e klasse D moest SC Angelslo toezien hoe SCN uiteindelijk na een 2-4 eindstand er met de punten van door ging. De sportpark Noord bewoners kwam stonden na een minuut of wel op een 1-0 voorsprong, maar wisten dat slechts een kwartiertje vast te houden. Stefan Bruinsma tilde zijn ploeg weer op gelijke hoogte (1-1) met SC Angelslo, maar in de 30e minuut wist Sc Angelslo opnieuw een voorsprong te nemen. 2-1.
Reageer!

Schoonebeek rekent af met angstgegner DSC

NIEUW SCHHOONEBEEK - Na het pittige gelijkspel vorige week tegen Sleen, kreeg Schoonebeek deze zondag angstgegner DSC 65 op bezoek op sportpark De Gruinte. Schoonebeek heeft het traditioneel altijd lastig tegen DSC, maar deze middag ging de overwinning redelijk eenvoudig met slechts 2-0 naar Schoonebeek.
Reageer!

Sp. Roswinkel in slotfase niet bij de les

ROSWINKEL - In de zondag 5e klasse D liet Sp. Roswinkel op eigen veld een zeker overwinning in de laatste fase nog uit handen glippen. Na een 1-1 ruststand verloor de formatie van trainer Cor Lubach met 5-4 van Buinerveen. In het eerste kwartier werd er goed gevoetbald door twee ploegen die aan elkaar gewaagd waren. In de 17e minuut was het Roy van der Sluis die Sp. Roswinkel op een 1-0 voorsprong wist te zetten.
Reageer!

NWVV wint doelpuntrijke wedstrijd

NIEUW WEERDINGE – In de zaterdag 5e klasse F heeft NWVV zaterdagmiddag in een waar doelpuntenspektakel de thuiswedstrijd tegen BATO uit Winschoten met 6-5 gewonnen. De ploeg van trainer Johan Hollen begon de wedstrijd uitstekend, want door twee treffers van Roy Super in de 5e en 8e minuut stond het heel snel 2-0. BATO liet zich er echter niet van door de wijs brengen. Via een hattrick van Roy Zweep in de 14e, 22e en 39e minuut nam het zelfs een 2-3 voorsprong.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda

Laatste nieuws
 
agenda emmen
Mee®doen Schoonebeek, het is mooi geweest!
za 23 okt 2021 om 16:00
Shadow band Shadowski en Klaas Hummel in CH50+
zo 24 okt 2021 om 14:30
Meer mensen met een beperking politiek actief in Drenthe
do 28 okt 2021 om 16:30