SPORT

Schoonebeek en Oranje Zwart schieten weinig op met puntendeling

WANNEPERVEEN - Na de redelijk goede wedstrijd vorige week tegen Sleen, mocht Schoonebeek deze zondag afreizen naar Wanneperveen. Oranje Zwart (OZ) stond net boven Schoonebeek op de ranglijst, en met drie punten zou Schoonebeek over OZ heen gaan. Maar het werd een belabberd beroerde wedstrijd die eindigde zoals die begonnen was, 0-0.
Reageer!

Teleurstellende nederlaag voor DZOH

EMMEN – In de 1e klasse J wist DZOH op eigen veld niet van PKC'83 te winnen. Na een gelijk opgaande eerste helft kwam PKC 83 vlak voor de thee op 0-1 en wist in de 2e helft nog twee keer te scoren. Eindstand 3-0. Gezien het spelbeeld van de laatste weken bij DZOH een teleurstellende uitslag.
Reageer!

SVBO laat de punten in Groningen liggen

GRONINGEN - SVBO verloor zaterdagmiddag in de 1e Klasse J de uitwedstrijd tegen Velocitas 1897 met 2-0. In de eerste helft kregen beide ploegen kansen, maar in de 17e minuut was het Thomas Bats die de thuisploeg op een 1-0 voorsprong zette en dat werd ook de ruststand.
Reageer!

FC Klazienaveen op eigen veld onderuit

KLAZIENAVEEN –. In klasse 3C was FC Ommen zaterdagmiddag te sterk voor FC Klazienaveen. Op sportpark De Planeet wist FC Ommen een eenvoudige 3-0 zege te behalen. Vanaf het begin had de thuisclub niet te klagen dat de bal enkele keren slechts het aluminium raakten.
Reageer!

12e overwinning voor Bargeres

EMMEN - In de zaterdag 5e klasse wist Bargeres ook de 12e wedstrijd van dit seizoen te winnen. Nu werd BATO het slachtoffer van de dadendrang van de Emmenaren. Yorick Zweerink scoorde binnen het half uur twee keer. De eerste uit een strafschop na een overtreding op Jorrit Visser, de tweede knikte hij binnen uit een corner.
Reageer!

EHS 85 speelt voor het eerst gelijk

EMMEN – In de zondag 3e klasse B moest EHS’85 zondagmiddag genoegen nemen met een 4-4 gelijkspel tegen Actief. Het werd een wedstrijd met twee gezichten. Na 24 minuten stond het 3-0 voor EHS’85 door doelpunten van Patrick Eberhard en 2x Henk Teuben.
Reageer!

SVBC moet De Treffers 16 de winst laten

2e EXLOERMOND – In de zondag 5e klasse F speelde SVBC op vrijdagavond de uitwedstrijd tegen de Treffers 16 en deze doelpuntrijke wedstrijd eindigde in een 5-4 overwinning voor de thuisclub.
Reageer!

Zwartemeerse Boys wint van rode lantaarndrager

ZWARTEMEER - In de zondag 4e klasse D behaalde Zwartemeerse Boys een simpele overwinning op lantaarndrager KSC. Na een 2-1 ruststand werd de wedstrijd met 4-1 gewonnen. Verrassend was aanvankelijk wel dat KSC, dat tot nu toe alle wedstrijden nog heeft verloren, op voorsprong kwam.
Reageer!

Rode kaart cruciaal voor verlies SVBO (Za)

BARGER OOSTERVELD - De wedstrijd SVBO(zat) in de zaterdag 4e klasse F begon gelijkwaardig, maar de gasten uit Beilen wonnen uiteindelijk met 5-1. Het kantelmoment in de wedstrijd was de 18e minuut toen Leon Timmerman van Fit Boys diep werd gestuurd.
Reageer!

CEC wint dankzij hattrick van Maurice Kampman

EMMER COMPASCUUM – In de zaterdag 5e klasse F wist CEC op sportpark De Runde CEC de wedstrijd tegen middenmoter Meeden met 3-1 nederlaag te winnen. CEC, de nummer twee op de ranglijst, begon sterk aan de wedstrijd en kwam al vroeg in de wedstrijd op 1-0 via Maurice Kampman. 1-1.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda