JUBILARISSEN

Emmenaar Geert Dost 101 en nog goed van lijf en geest

EMMEN - Geert Dost uit Emmen heeft donderdag zâ??n 101e verjaardag gevierd. Locoburgemeester Guido Rink op de koffie met gebak om de ijzersterke Emmenaar te feliciteren en te horen hoe het komt dat hij nog zo goed van lijf en geest is.
Reageer!

Willie van Os (83) en Marietje Knegt (84) 60 jaar getrouwd

ERICA- Op de lagere school en later op de Ulo zaten Marietje Knegt en Willie van Os, die bijna even oud zijn en zelfs in dezelfde straat woonden, bij elkaar in de klas. Als Willie bij de ouders van Marietje regelmatig geld kwam halen voor de bond van de Ned Heide Mij, was Marietje heel vaak achter het huis aan het vegen en dan dacht hij, daar wil ik graag even een praatje mee maken want dat is een leuke meid.
Reageer!

Koninklijke onderscheiding voor mevrouw Van den Berg-Weessies

EXLOO - Mevrouw Ineke van den Berg-Weessies (74 jaar) uit Emmen is koninklijk onderscheiden. Ze is vanmiddag benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester Eric van Oosterhout speldde haar de bijbehorende versierselen op. Dat gebeurde tijdens een bijeenkomst op het golfpark in Exloo.
Reageer!

Jans en Annie Strijker genieten nog elke dag van elkaar

KLAZIENAVEEN – Gisteren, woensdag 21 juni was het feest aan de Evert ten Napelstraat in Klazienaveen, want Annie Wisman (82) en Jans Strijker (85) vierden dat zij precies 60 jaar geleden in het gemeentehuis van Emmen elkaar het ja-woord hebben gegeven. Na hun huwelijk woonden de twee even in Zwartemeer maar verhuisden toen naar Barger-Compascuum waar het ongeveer 40 jaar woonde,
Reageer!

Echtpaar Hof-Hilbrink 65 jaar getrouwd

EMMEN - Henk Hof (90) en Hillie Hilbrink-Hof (87) in Emmen hebben afgelopen woensdag samen met de 2 dochters, kleinkinderen en achterkleinkind gevierd dat ze 65 jaar geleden zijn getrouwd. De twee gaven elkaar het ja-woord in het gemeentehuis van de toen nog gemeente Ruinen. Hillie Hof was het eerste kind in het gezin Hilbrink in Ruinen maar 10 jaar later kreeg het gezin daarna nog uitbreiding met nog twee broers en twee zussen.
Reageer!

Aaltje (Alie) Tip en Jan Uneken genieten nog volop van elkaar

EMMEN - Afgelopen woensdag 24 mei was er alvast een klein beetje feest bij de familie Aaltje en Jan Uneken aan de Deverbrink in Emmen. Dat was de dag dat de twee elkaar in het gemeentehuis van Emmen het ja-woord hebben gegeven. Jan en Aaltje troffen elkaar voor het eerst op 15 en 13-jarige leeftijd toevallig op straat en op dat moment riep Aaltje gelijk: - Die wil ik later hebben !! -. Doordat Jan daarna wegens TBC in enige tijd in Appelscha moest verblijven, werd het contact wekelijkse via brieven over en weer onderhouden.
Reageer!

Lee Towers topact op muzikaal feest 35-jarig bestaan Rue de la Gare

EMMEN - Lee Towers live in cafe Rue de la Gare? Veel Emmenaren knipperden toch even met de ogen toen ze het lazen. Stond het er nu echt? Ja, het stond er echt. En dat hij komt is heel zeker want Rue de la Gare in de Stationsstraat in Emmen viert op zaterdag 27 mei het 35-jarig bestaan. Het jubileum wordt gevierd met een keur aan bands en met Lee Towers als hoofdgast.
Reageer!

Reina de Jong (86) en Hilko Bolhuis (91) genieten van 60 jaar huwelijk

KLAZIENAVEEN â?? Afgelopen dinsdag 20 december was het precies 60 jaar geleden dat Reina de Jong uit Appingedam en de in Zeerijp geboren Hilko Bolhuis elkaar in het gemeentehuis van Appingedam het jawoord hebben gegeven. Reina en Hilko ontmoetten elkaar bij toeval. De toen 29-jarige Hilko wilde naar de film in Appingedam, maar daar aangekomen bleek het geen goede film te zijn. Hij besloot om naar de Wijkstraat te gaan, een omgeving die een beetje overeen komt met de van - brug tot brug - in Klazienaveen. Hilko kwam met de toen 25-jarige Reina aan de praat en het toeval wilde dat beiden dezelfde richting naar huis hadden.
Reageer!

Marietje Menzen(80) en Gerard Arling (82) delen 60 jaar lief en leed

BARGER COMPASCUUM – Aan het Verlengde Oosterdiep WZ in Barger Compascuum is het donderdag 10 november groot feest bij de familie Arling-Menzen. 60 Jaar geleden beloofden Marietje en Gerard elkaar in het gemeentehuis van Emmen eeuwige trouw. En die belofte heeft tot op de dag van vandaag stand gehouden.
Reageer!

Siena Voppen-Wegkamp 100 jaar jong

NIEUW SCHOONEBEEK - Afgelopen zaterdag vierde Siena Voppen-Wegkamp uit Nieuw-Schoonebeek met familie en kennissen haar 100e verjaardag in Zorgcentrum De Beek. Siena werd geboren op het Nieuw-Schoonebekerveld - het tegenwoordige Weiteveen - in een gezin met nog zes broers. Haar vader overleed aan een longontsteking toen zij viereneenhalf jaar oud was en haar moeder alleen kwam te staan voor de zorg van zeven kinderen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda