MUZIEK

Grief & Joy – Recital in de Pauluskerk

EMMEN - Muziek van Purcell, Schubert en Harry Bannink, gezongen miniatuurverhalen over vreugde en verdriet, leven en dood. Vier componisten met elk drie liederen: intense eenvoud in de barokmuziek van Henry Purcell, een mysterieuze set liederen van Franz Schubert; een vurig drietal van de Nederlandse componist Pieter van der Staak en enkele juweeltjes van Harry Bannink. Gebracht in bewerkingen voor zang, cello en gitaar in wisselende samenstelling.
Reageer!

Huisconcert ‘De brug tussen Klassiek en Jazz’

Beste muziekvrienden, NIEUW AMSTERDAM- Hierbij nodig ik jullie uit voor het huisconcert -De brug tussen Klassiek en Jazz - met Martine Salomons, klassiek zangeres en Harry Fuhler, gitarist. Zij brengen op geheel eigen wijze songs die een brug slaan tussen klassiek en lichte muziek met prachtige Jazz-standards, oude popsongs en Nederlandse klassiekers. Een mooie afwisseling van swing, ballade, melancholie en een lach!
Reageer!

Guy Verlinde geeft concert in Cafe De Amer in Amen

AMEN - Zondagmiddag 17 oktober geeft de bekende Belgische bluesmuzikant Guy Verlinde een concert in café De Amer te Amen. Naast hem staat het jonge muziektalent Olivier Vander Bauwede op het podium. Het duo brengt akoestische luisterliedjes waarmee Verlinde laat zien dat hij naast de blues ook thuis is in Americana en het singer-songwriter genre.
Reageer!

Swingende soul in café De Amer

AMEN - Zaterdagavond 16 oktober spelen Montis, Goudsmit & Directie in café De Amer te Amen. Een killer-combi van drie rasmuzikanten die staan voor swingende soul-jazz van uitzonderlijke kwaliteit.
Reageer!

Muzikale voorstelling ‘Moussorgsky’ In Nieuw Amsterdam

NIEUW AMSTERDAM - Op zondagmiddag 10 oktober komen Passies & Havinga naar Nieuw Amsterdam met hun muziek- theatervoorstelling Moussorgski. Onder de titel Juffer Ssawischna speelt het duo hun muziekprogramma over de Russische componist Modeste Moussorgsky en wordt een verbinding gelegd met de schilderkunst.Als decor voor de voorstellingen dienen de schilderijen van Geurt van Dijk.
Reageer!

Roel Spanjers & The Sunset Travellers in VanSlag

BORGER - Op het podium van VanSlag in Borger staan op vrijdag 8 oktober Roel Spanjers & The Sunset Travellers. Ze nemen de bezoekers mee op een adembenemende muzikale tocht door het Zuiden van de Verenigde Staten met smakelijke 'Gumbo' van Rhythm & Blues, Swamp Pop, Blues en Rock 'n' Roll, maar ook nieuwe, eigen soulvolle songs.
Reageer!

Concert americana-band Mercy John in VanSlag

BORGER - Samen met Danny Vera schreef hij de megahit Rollercoaster en de lovende recensies voor zijn nieuwe album Let It Go Easy blijven binnenstromen. Hoog tijd om een concert van singer-songwriter Mercy John bij te wonen. Op zaterdag 2 oktober treedt hij op in VanSlag in Borger.
Reageer!

Symfonica in D is samen spelen in een groot orkest

EMMEN - Van samen musiceren is het afgelopen seizoen niet veel gekomen. Dus nu het wel weer kan organiseren ICO, Scala, De Kunstbeweging, particuliere muziekdocenten en K&C op 30 oktober Symfonica in D. Kinderen en jongeren die een muziekinstrument bespelen of van zingen houden kunnen meespelen in een groot projectorkest of meezingen in het projectkoor. Wie mee wil doen kan zich aanmelden via www.SymfonicainD.nl.
Reageer!

Pianiste en zangeres LAVALU in De Amer.

AMEN - Op zondag 3 oktober geeft pianiste en zangeres LAVALU een solo concert in De Amer. Het concert begint om 14.00 uur. LAVALU componeerde de muziek voor ‘Het Pauperparadijs’. Ze verzorgde optredens op de grote podia. Ze laat zich inspireren door componisten als Debussy, Chopin, Bach en Rachmaninov. LAVALU bracht meerder albums uit met haar composities. Nu brengt ze deze Kamermuziek van nu, neoklassieke popsongs’ in de intieme setting van De Amer.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda

Laatste nieuws
 
agenda emmen
Mee®doen Schoonebeek, het is mooi geweest!
za 23 okt 2021 om 16:00
Shadow band Shadowski en Klaas Hummel in CH50+
zo 24 okt 2021 om 14:30
Meer mensen met een beperking politiek actief in Drenthe
do 28 okt 2021 om 16:30