Eerste buitenlandse zege Zuidenveldtour?

NIEUW AMSTERDAM - De kans op een buitenlandse zege is groter dan ooit in de PWZ Zuidenveldtour. Waar tot voor kort nog maar drie of vier buitenlandse teams meededen, rijden er 30 april a.s. elf buitenlandse teams mee. In de voorgaande edities wist altijd een Nederlander te winnen, maar of dat ook dit jaar lukt?


De PWZ Zuidenveldtour is een wedstrijd voor elite mannen wielrenners, die dit jaar alweer voor de dertigste keer wordt gehouden. Aan de start in Dalen verschijnen om 12.30 25 wielerteams die een route van 180 km gaan afleggen. Behalve de Nederlandse topteams is er dit jaar dus ook veel buitenlandse deelname. Canada en Duitsland leveren elk twee teams en Noorwegen, Zweden, Tsjechië, Engeland, Ierland, België en Australië vaardigen allen één team af.

Het beloofd een spannende wedstrijd te worden en welke nationaliteit de winnaar heeft, die van ronde-miss Melissa Möhlmann tegen 16.30 in Nieuw-Amsterdam de bloemen krijgt, blijft dus afwachten. Komt u hem toe juichen bij de finish 30 april?


Ronde-miss Melissa Möhlmann

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda