Koninklijke onderscheiding voor mevrouw Van den Berg-Weessies

EXLOO - Mevrouw Ineke van den Berg-Weessies (74 jaar) uit Emmen is koninklijk onderscheiden. Ze is vanmiddag benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester Eric van Oosterhout speldde haar de bijbehorende versierselen op. Dat gebeurde tijdens een bijeenkomst op het golfpark in Exloo.


Mevrouw Van den Berg krijgt de onderscheiding voor haar jarenlange inzet voor de golfclub. Ze was 17 jaar secretaris van de club. Als bestuurslid was zij betrokken bij de uitbreiding van de accommodatie van negen naar 18 holes. In die periode werd ook een clubgebouw gerealiseerd. Door omstandigheden moest ze haar werkzaamheden in 2016 neerleggen, maar twee jaar later pakte ze weer enkele organisatorische taken op.

Bij de golfclub verzorgt ze onder andere theorielessen, neemt ze examens af voor het golfvaardigheidsbewijs en organiseert ze golfactiviteiten voor nieuwe leden. Daarnaast is ze nauw betrokken bij de bedrijvencompetitie. Ook is mevrouw Van den Berg-Weessies vaak te vinden aan de receptie en beantwoordt ze telefoontjes van leden en andere belangstellenden.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda