Roel Spanjers & The Sunset Travellers in VanSlag

BORGER - Op het podium van VanSlag in Borger staan op vrijdag 8 oktober Roel Spanjers & The Sunset Travellers. Ze nemen de bezoekers mee op een adembenemende muzikale tocht door het Zuiden van de Verenigde Staten met smakelijke 'Gumbo' van Rhythm & Blues, Swamp Pop, Blues en Rock 'n' Roll, maar ook nieuwe, eigen soulvolle songs.


Roel Spanjers en Sunste Travellers (foto Roel Spanjer)

Roel Spanjers is onder meer bekend van bands als Normaal en zijn bijdrage aan de theatershows van Johan Derksen. Deze Amerikaanse rootsmuziekspecialist, Hammond-organist en zanger en zijn Sunset Travellers brengen deze avond een muzikaal bezoek aan New Orleans, ‘The Big Easy’. De stad is een echte smeltkroes van culturen en staat daardoor aan de wieg van vrijwel alle Amerikaanse muziek.

The Sunset Travellers hebben dit voorjaar een nieuw album waarop ze een saluut aan hun muzikale mentor: (Rhythm & Blues) en Swamp Pop-legende Roscoe Chenier brengen.

The Sunset Travellers bestaan uit: gitarist Richard van Bergen, drummer JJ Goossens, bassist Nico Heilijgers en zanger Roel Spanjers achter de piano en het Hammondorgel. Het optreden is op vrijdag 8 oktober tussen 20.30 en 22.30 uur. Meer info en het bestellen van tickets op www.vanslag.eu.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda