Dede Priest & Johnny Clark’s Outlaws in De Amer

AMEN - Dede Priest & Johnny Clarks Outlaws brengen op zondagmiddag 28 november een verrassende, hedendaagse cross-over van blues, rock, folk en country. Dede en Johnny werken sinds 2015 samen. Ze hebben verschillende albums opgenomen, waaronder Flowers Under The Bridge (2017). Stevige gitaar-riffs, gloedvolle gitaarsolo s, soulvolle zang en een strakke ritmesectie. Afgelopen mei kwam er een nieuw album uit: When Birds were Snakes dat lovende kritieken kreeg. Reserveren kan via de website van De Amer: www.cafedeamer.nl

Dede groeit op in Dallas, Texas. Ze is al heel jong geïnteresseerd in muziek en besluit na haar studie filosofie professioneel muzikant te worden. Haar hart gaat uit naar blues, gospel en soul. Limburger Johnny Clark is van jongs af aan door de gitaar gefascineerd. In 1994 formeert hij zijn eerste band, The Bullfrog Bluesmachine. In 2007 richt hij Johnny Clark’s Outlaws op, een trio met bassist Ray Oostenrijk en drummer Leon Toonen.

Het resultaat van deze bijzondere samenwerking: een band met een origineel geluid waar de energie vanaf spat, niet in de laatste plaats door het stemgeluid van frontvrouw Dede Priest. Zondagmiddag 28 november in cultureel café De Amer.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda