VIER KONINGSDAG SAMEN MET BURONL!

HEESWIJK DINTER - Koningsdag staat weer voor de deur en dat betekent; de leukste feestjes en geweldigste shows.Benieuwd naar de beste acts voor Koningsdag en nacht?Wacht dan niet langer, bekijk ons aanbod op onze website of neem direct contact op. Dan regelen wij samen met jou het perfecte feestje!


William Burg

William Burg timmert al jaren aan de weg als zanger en hij is ook zeker aanwezig tijdens koningsdag! William staat bekend om zijn fantastische singles, zoals 'Bamboleo', 'Mijn Zomerliefde', 'Onze Droom' en nog veel meer. De nieuwste single van William Burg: ‘Ik Heb Een Engel Gezien’ wordt door de Nederlandstalige luisteraar met open armen ontvangen.

Gage: €695,-


Perry Zuidam


Perry Zuidam staat al heel wat jaren op het podium en weet zijn publiek altijd op en top te entertainen. Met zijn energie maakt hij van ieder optreden een groot succes. Perry is inmiddels een veel gevraagde artiest geworden op verschillende soorten evenementen en Koningsnacht en -dag horen daar natuurlijk bij!

Gage: €695,-


Peter Loree

Met meer dan 80 singles op zijn naam is Peter Loree één van de meest toonaangevende feest artiesten van Nederland. Peter geeft ieder nummer een eigen ‘twist’ en tovert deze om in een echte feestknaller. Door zijn jarenlange ervaring (bij het Feestteam) maakt hij van elk feest een groot succes. Peter Loree mag niet ontbreken tijdens Koningsdag!

Gage: €795,-


Happy Ouwer


Als er één muziek duo is met ultiem gevoel voor humor en gevoel voor een flink feestje, dan zijn het de mannen van Happy Ouwer wel! Het fantastische feest duo bestaat uit Ewald en Arno. Happy Ouwer weet overal waar zij komen een mega feest te bouwen. Hun gezellige feestrepertoire, energieke performance en de nodige dosis humor, maken dat het publiek wordt meegetrokken door dit feestduo. Happy Ouwer is de ideale feestact voor Koningsnacht en -dag!

Gage: €895,-


Theo Driessen


Een zanger met ziel en zaligheid! Al meer dan 20 jaar trekt zanger Theo Driessen het land door met zijn smartlappenband DiepTriest, maar ook als solist. Hij brengt het Nederlandstalige lied met veel passie en overgave, maar vooral ook met humor. Het maakt niet uit wat deze performer zingt, het resulteert altijd in een Feest met hoofdletter F en Meezingen met een hoofdletter M!


Gage: €495,-


Danique


Danique heeft in een zeer korte periode al diverse singles op haar naam staan, zoals 'Zeven Jaren', 'Ga met me mee' en vele andere. Daarnaast staat Danique op diverse festivals, bruiloften, bedrijfsfeesten en ook tijdens Koningsnacht en -dag zal ze niet ontbreken. Het publiek zal de hele dag meezingen, meedansen en meelachen met Danique!



Gage: €695,-


René le Blanc


René Le Blanc is met zijn bekendste hit ‘If I Tell You’ op de mooiste feesten aanwezig! Met zijn looks en warme stemgeluid staat hij ook wel bekend als de enige echte Dutch Engelbert Humperdinck. Nu hij al meer dan 25 jaar in het vak zit, weet René als geen ander hoe hij zich moet profileren op alle soorten feesten: ambiance, sfeer, romantiek en temperament.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda