Opening pannakooi Thriantaschool

EMMEN - Op donderdag 26 juni om 14.00 uur , was het groot feest op de VSO-afdeling van de Thriantaschool aan de Zuidlaarderbrink te Emmen. Na een lange voorbereidingstijd werd op het schoolplein de nieuwe pannakooi geopend en in gebruik genomen.

De pannakooi is deels een gift van rotaryclub, ‘’t Loo’ , deels is de kooi uit eigen middelen bekostigd.

De Thriantaschool is een school voor leerlingen met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 4 tot 20 jaar, en is gevestigd aan de Balingerbrink en de Zuidlaarderbrink te Emmen. De leerlingraad van het VSO (voor 12-20 jarigen) liet bij de opening zien dat de leerlingen naast hun beperking vooral mógelijkheden hebben in hun ontwikkeling: zij hebben in de voorbereiding naar de plaatsing van de kooi een belangrijke rol vervuld bij de overleggen en plaatsing van de kooi .

Grote verrassing voor de leerlingen was dat de officiële opening werd verricht door Wout Brama, sterspeler van FC Twente. Wout trapte met precisie het papier van het doel weg, waarna hij leerlingen van de leerlingraad, hielp bij het andere doel. Natuurlijk moest hij daarna even voordoen hoe je nu het spelletje ‘panna’ speelt, moesten er handtekeningen worden uitgedeeld en foto’s gemaakt . Daarna was er voor de leerlingen een ijsje en voor andere aanwezigen een hapje en een drankje. Op naar een sportief nieuw schooljaar !!!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda