''Wakker Emmen geschokt over vernielingen oude Dierenpark Emmen’’

EMMEN – Wakker Emmen heeft vandaag vol onbegrip de berichten gehoord over het vandalisme in het oude dierenpark. Nog geen half jaar na de officiële sluiting van de oude locatie, zien we hoe vandalen hebben ingebroken en vernielingen hebben aangericht.

Wakker Emmen is geschokt dat dit heeft kunnen gebeuren en is van mening dat dit een daad is die niet ongestraft kan blijven. Wakker Emmen wil opheldering van het college op welke wijze de beveiliging en de toegang tot het oude dierenpark aangescherpt gaat worden. De partij gaat vragen stellen over de situatie tijdens de komende raadsvergadering.

Fractievoorzitter Gunnar Jens Bijlsma: ‘’ Dit kan en mag niet nogmaals gebeuren. Het oude dierenpark in Emmen is een plek van alle Emmenaren waar we zuinig op moeten zijn. Het vandalisme maakt duidelijk dat het college vaart moet zetten achter de plannen om te komen tot een nieuwe invulling van het park.

De gemeenteraad heeft een ontwikkelvisie vastgesteld om te komen tot een nieuwe invulling. Het dient een prachtig park te worden, maar dit bereik je niet van vandaag op morgen. Wakker Emmen wil gedurende de overbruggingsperiode dat inwoners gebruik kunnen blijven maken van het park, maar dat de beveiliging beter geregeld gaat worden.”

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda