Onderhoud N376 tussen Grolloo en Schoonloo

ASSEN - Van 11 september tot 7 oktober voert de provincie Drenthe onderhoud uit aan de N376 (Schoonlooërstraat) tussen Grolloo en Schoonloo. De weg krijgt een nieuwe asfaltlaag. Ook wordt een andere markering aangebracht zoals die geldt voor gebiedsontsluitingswegen: een dubbele onderbroken markering in het midden van de weg en aan de beide zijkanten van de weg een onderbroken kantmarkering. De verkeerdrempels worden opgeheven.

Bij het kruispunt Boerhaarsweg/Uteringsweg wordt een wit vlak aangebracht om te attenderen op de snelheidsbeperking van 60 km/u op
deze locatie. De werkzaamheden worden uitgevoerd in drie fasen:

Fase 1: afsluiting rotonde Grolloo
De rotonde is afgesloten van vrijdag 11 september om 20.00 uur tot zaterdag 12 september om 7.00 uur. De omleidingsroute loopt via Borger over de N857 en de N374. Grolloo blijft bereikbaar vanaf Schoonloo (aansluiting Schoonloërstraat). Fietsers kunnen gebruik blijven maken van het fietspad.

Fase 2: afsluiting wegvak Grolloo - Boerhaarsweg
Dit wegvak is afgesloten van maandag 14 september tot en met woensdag 23 september. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via Borger (N857 en N374).

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda