Dag 1 Geloof en een Hoop Liefde in Emmen

EMMEN - De komende week is het programma Geloof en een Hoop Liefde met opnames uit de gemeente Emmen, te zien op NPO 2, dagelijks om 18.10 uur. Maandag 11 april staan om 18.10 uur de volgende items op het programma::


De trots van vlinderstad Emmen is al tientallen jaren het dierenpark midden in het centrum. Maar afgelopen maanden gebeurde er iets unieks: alles en iedereen verhuisde van de oude vertrouwde locatie naar een compleet nieuw dierenpark een paar honderd meter verderop.

Vandaag helpt Hella dierenverzorger Marisca met het vangen van de laatste vlinders én ze laat ze natuurlijk weer vrij op hun nieuwe stekkie. Hella valt met haar neus in de boter deze dag. Ze helpt Bert om wat laatste planten bij de maki’s te zetten en met Jan-Minze verstopt ze het eten voor de bavianen die straks voor de allereerste keer hun buitenterrein op mogen!

Daarnaast gaat Mirjam Emmen in om mensen te zoeken die wel een beetje geloof, hoop of liefde kunnen gebruiken, gaat Stadse Zaken vandaag over het nieuwe begin van WKE en is het Stadsgezicht zanger Bouke.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda