AMATEURVOETBAL

Walking Football is voetballen zonder rennen, zonder keeper en zonder fysiek contact.

EMMEN - Voor de meeste amateurs komt er zo tussen hun veertigste en zestigste een moment dat ze de kicksen aan de wilgen hangen. En dat terwijl blijven bewegen goed is voor lichaam en geest, zeker als je wat ouder wordt. Walking Football maakt een leven lang voetballen mogelijk. De populariteit van deze sport neemt landelijk toe, maar Drenthe blijft nog wat achter. Profclub FC Emmen ziet dit graag anders en neemt het voortouw.
Reageer!

Schoonebeek doet slechte zaken in strijd tegen rechtstreekse degradatie

NIEUW SCHOONEBEEK - Deze zondag stond de strijd tegen rechtstreekse degradatie tussen Schoonebeek en Ruinerwold op het programma. Schoonebeek stond vooraf nog net boven de streep, Ruinerwold er net onder. Na deze middag waren de posities omgedraaid na een 2-3 overwinning voor Ruinerwold.
Reageer!

Bargeres officieus kampioen

EMMEN - In de zaterdag 5e klasse F behaalde Bargeres zaterdagmiddag een 6-2 overwinning op Meeden en is daarmee nu officeus kampioen van de zaterdag 4e klasse F. Geert Aalderink: ,,Gemakkelijk ging dit echter niet, want wij kwamen al vrij vroeg achter met 1-0, het voetbal was gewoon niet goed, de goede bedoelingen waren er wel, maar de uitvoering was onder de maat. Gelukkig hebben wij nu nog met Yorick Zweerink de topschutter van district Noord en ook zaterdag was het ook weer raak.,
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda