Terechte overwinning voor Weerdinge

WEERDINGE - In de zondag 3e klasse behaalde Weerdinge een 3-0 ovrwinning op Noordtser. Gezien de 2e helft was het terechte overwinning. We begonnen deze zondag met andere formatie omdat er wat blessures waren. Maar Noordster begon feller en beter dan ons op een slecht veld. Ze hadden na 2 min al op 0-1 kunnen komen maar onze keept van Klinken stond zijn mannetje met 1;1. Na dit aangezien te hebben hebben we na 25 minuten onze formatie aangepast.

En kregen daarna bij geluk balbezit Vince Jager kopte de bal door op Milos aan de linkerkant en deze kwam er door en gaf een voorzet op de aansluitende Sven Middel die hem droog in schoot 1-0. Misschien wat onterecht maar niet minder blij om. Op gehamerd dat we rust moesten halen met 1-0. Daarna aangegeven dat we compacter moesten spelen en onze kansen moesten pakken.

Dit resulteerde in de 70e minuut door een pas van Joran de Boer op aanvoerde Nick Kroese deze scoorde beheerst met een schuiver de 2-0 erin. 8 min later maakte Milos aan alle onzekerheid een einde doordat spits Jarne Woltman alleen op de keeper af kon gaan hij kon met een sleepbeweging net niet de kans afronden maar door een extra te kappen kon hij de meekomende Milos de 3-0 op een presenteerblaadje geven.

Noordster wilde we maar kon niet echt grote kansen creëren ook omdat de verdediging van Weerdinge dit seizoen ook weinig weggeeft.