Puck Horstman nieuwe trainer van DVC 59

NIEUW DORDRECHT - Zondag 5e klasser DVC 59 heeft voor het seizoen 2024-2025 Puck Horstman uit Emmen als nieuwe trainer aangetrokken. Hij volgt daarmee interim-trainer Harm Kiers op die tijdelijk als vervanger voor de gestopte Thijs Wieringh de training en coaching verzorgd.


Puck Horstman: ,,Ik werd benaderd door vriend en collega trainer Harm Kiers die had gehoord dat ik zou stoppen als trainer bij de Dames van HOVC en heeft mij toen aanbevolen bij het bestuur van DVC 59. Het lijkt mij een hele mooie uitdaging om te gaan werken bij de club waar ik als 7-jarige met voetbal ben begonnen en daarna als 17-jarige de overstap naar vv Emmen heb kunnen maken en nu als trainer ga eindigen".

De 72-jarige Emmenaar kan terugkijken op een hele staat van dienst als hoofdtrainer bij clubs als o.a., DZOH - Klazienaveen, SVBC, KSC, Raptim en Valther Boys. DVC 59 voorzitter Henk Nijland:,, Juist daarom hebben wij voor hem gekozen. Wij hebben een vrij jonge ploeg die moeilijk te trainen is en daar past een ervaren trainer als Puck Horstman prima bij. Wij hebben er vertrouwen dat hij het team weer aan het voetballen kan krijgen".


Onder het toeziend oog van voorzitter Henk Nijland (L) en vicevoorzitter Marcel ten Caat tekende Puck Horstman het 1-jarig contract.
(foto Bennie Wolbers)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda