Zevenklapper voor FC Klazienaveen

DEDEMSVAART – In de zaterdag 3e klasse D wist FC Klazienaveen met een heuse zevenklapper de volle drie belangrijke punten mee terug te nemen uit Dedemsvaart. In de eerste helft zagen de supporters leuke pot met goed hoog druk van FC Klazienaveen waardoor Dedemsvaart maar één grote kans kreeg, maar die werd goed gepakt werd door doelman Jorn Wamders.

FC Klazienaveen opende in de 10e minuut de score door een mooi afstandsschot van Patrick Bloemberg. Na de rust begonnen we goed en creëren direct de fout bij de tegenstander. 2-0 door Patrick Bloemberg. Kort daarna de 3-0 door Aaron brinks.

Een minuut later was de 3-1 . Even probeerde Dedemsvaart aan te zetten, allen via een mooie combinatie met Jjesse Habing scoorde Aaron brinks de bevrijdende 4-1 rond de 65e minuut. De 5-1 was een kado terug vanuit Aaron door een prima assist op de vrijstaande Jesse Habing te geven. De 6-1 kwam uit een heerlijke individuele actie van Jesse zwart die met een stiftje de keeper verschalkte.

De 1-7 kwam vanuit een mooi schot van Stan Kroeze. Een mooie teamprestatie waarin we eindelijk eens ons potentieel de gehele wedstrijd konden laten zien. Door de teamprestatie een dikke overwinning geboekt. We willen deze lijn graag doorzetten naar volgende week