EHS 85 krijgt op de valreep nog een periodetitel

EMMERSCHANS - In de zondag 3e klasse B was het voor EHS 85 nog we even spannend op de laatste speeldag van de reguliere competitie. Het moest zelf winnen van Westerwolde en hopen dat Gieten tegen Actief geen punten zou pakken.

Met dat scenario gingen de -schanskers- aan de slag tegen Westerwolde dat al verzekerd was van de herkansingsronde. EHS 85 wist in de eerste helft pas in de slotfase het overwicht in doelpunten uit te drukken.

Eerste was het Andrej Alilovic die de 1-0 scoorde en even later gooide Mauro Tromp de wedstrijd een beetje in het slot door nog voor de thee de 2-0 te scoren. Na de thee probeerde EHS’85 door te drukken, maar Westerwolde bood nog wel enige stegenstand. Doordat EHS 85 inmiddels wel al op de hoogte was van de stand bij Actief-Gieten was de spanning er al een beetje af.

Na een uur spelen werd het onderlinge verschil met een doelpunt van Richard Fuhler uitgedrukt. 3-0, maar de blauwhemden wilden meer, maar kansen van Patrick Eberhard, Richard Fuhler en topscoorder Henk Teuben werden niet benut. EHS 85 Trainer Aryan Doldersum die heeft besloten om even als trainer te stoppen, gaf tussendoor nog een paar spelers die de club gaan verlaten een publiekswissel.

Uiteindelijk werd het nog wel 4-0 via Henk Teuben die zich goed vrijspeelde en de bal langs de Westerwolde doelman plaatste. 4-0 en dat leek ook de eindstand te gaan worden, maar Thorben Huisman wist in de slotfase toch nog 4-1 te scoren.


Henk Teuben, topscoorder van de zondag 3e klasse B met 26 doelpunten strand hier op de goed de uit zijn doel gekomen Westerwolde doelman.


Frenk Veldwijk werd gekozen tot beste speler van het seizoen bij EHS 85

Een bloemetje voor de vertrekkende trainer Aryan Doldersum. Ivo Bos, Jeroen Smit en doelman Jesper Katoen.


Na afloop was het in de kantine ook goed vertoeven met de supporters

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda