BETAALD VOETBAL

FC Emmen houdt play-off-droom in leven na bizarre wedstrijd bij Telstar: 2-3

VELSEN - Wat een avond in Velsen-Zuid. Halverwege het duel op het gure Sportpark Schoonenberg leek het seizoen van FC Emmen voorbij, maar in een tijdsbestek van 22 minuten in de tweede helft boog de Drentse club een 2-0 achterstand om in een 2-3 voorsprong. Die stand trok Emmen, op het laatst nog met bloed, zweet en tranen, over de streep. Daardoor blijft de play-off-droom in leven.
Reageer!

Alfons Arts: ,,Er telt nu maar één ding en dat is punten

EMMEN - Alfons Arts is begonnen als hoofdtrainer van FC Emmen. Eerst vier competitiewedstrijden, daarna hopelijk nog play-offs. de oud-speler die sinds zaterdag aan het roer staat vertelt. Ik ben blij dat ik aan de slag kan, aldus de kersverse trainer die als speler 223 wedstrijden speelde voor FC Emmen.
Reageer!

Play-offs ver weg voor FC Emmen

VOETBAL - Alleen een wonder kan FC Emmen nog in de play-offs brengen. De Drentse ploeg ging op eigen veld met 1-3 onderuit tegen directe concurrent MVV en heeft met nog vier duels te spelen een achterstand van vier punten op het toetje na dit reguliere seizoen.
Reageer!

Zwak FC Emmen onderuit tegen Jong AZ

VOETBAL- Natuurlijk kan FC Emmen de play-offs nog altijd halen, maar na de 3-2 nederlaag bij Jong AZ wordt de opdracht wel een stuk lastiger. De Drentse club is met nog vijf duels te spelen gezakt naar de 12e plaats, met 45 punten. Concurrenten Cambuur en VVV-Venlo hebben evenveel punten maar een beter doelsaldo én MVV heeft zelfs een punt meer. Winnen en met veel goals verschil winnen is de opdracht voor de mannen van Fred Grim de komende weken en anders dreigt een vroege vakantie.Overigens had FC Emmen in Noord-Holland ook geen recht op een resultaat. Daarvoor was de thuisclub te goed en gaf Emmen de goals te gemakkelijk weg.
Reageer!

Nico Haak nieuwe technisch manager FC Emmen

EMMEN - Nico Haak wordt per 1 mei de nieuwe technisch manager van FC Emmen. De 42-jarige Emmenaar was tot op heden hoofd jeugdopleiding van de club en heeft zichzelf dusdanig bewezen dat de club hem nu heeft benoemd tot technisch manager. Hij neemt daarmee een deel van het takenpakket van Fred Grim over, die naast zijn functie als hoofdtrainer ook de functie van technisch manager bekleedde.
Reageer!

FC Emmen legt FC Groningen geen strobreed in de weg: 0-3

EMMEN - FC Groningen is weer een stap dichterbij het grote doel (directe promotie) gekomen. De ploeg van trainer Dick Lukkien hoefde daarvoor niet eens alles te geven. FC Emmen speelde op tweede paasdag voor Sinterklaas: 0-3. Door de nederlaag zakt Emmen twee plaatsen, naar plek 11. Cambuur en VVV gingen, zonder te spelen, over FC Emmen heen. De drie clubs hebben allemaal 45 punten uit 32 duels, maar zowel Cambuur als VVV hebben een beter doelsaldo.
Reageer!

FC Emmen helemaal los na rust: 4-2 winst op Jong Ajax

EMMEN - Een weergaloos FC Emmen had aan een helft genoeg om Jong Ajax op de knieen te krijgen. Na een dramatische eerste helft, zonder kansen, boog de Drentse club een 0-1 achterstand volledig om. Mede dankzij gouden wissels van Fred Grim werd het 4-2. Door die zege blijft FC Emmen goede papieren houden in de strijd om een plek in de play-offs. De rood-witten, die vandaag vanwege de actie 'check je ballen' in het roze acteerden, staan nog altijd 9e met nu 45 punten uit 31 duels. Plek 9 is zoals het nu lijkt voldoende voor deelname aan de play-offs, maar het gat naar nummer 7, NAC, is ook nog maar 4 punten (terwijl Emmen ook nog eens een duel minder speelde dan de club uit Breda).
Reageer!

FC Emmen wint na krankzinnig slot op Zoudenbalch

VOETBAL - Wat een avond, wat een apotheose. FC Emmen kreeg acht tellen na de pijnlijke 2-1 een kwartier voor tijd, maar stond op en vocht zich in blessuretijd nog langs Jong FC Utrecht. Dankzij goals van Mike te Wierik en Desley Ubbink, beide na voorbereidend werk van Patrick Brouwer, stapte de Drentse club toch nog als winnaar van het veld: 2-3.
Reageer!

FC Emmen heeft het lek boven: 2-0 zege op koploper Willem II

EMMEN- FC Emmen heeft de zege op Cambuur van vorige week een uitstekend vervolg gegeven. De Drentse club versloeg op eigen veld koploper Willem II en net als zeven dagen geleden werd het 2-0. Vicente Besuijen en Bradly van Hoeven zorgden met hun eerste treffer in het rood en wit voor de goals.Door de zege klimt FC Emmen naar de gedeelde 9e plaats in de Keuken Kampioen Divisie en belangrijker: het lek lijkt nu echt boven.
Reageer!

FC Emmen boekt eerste zege sinds 27 november

Emmen - Het lukte niet in december en ook niet in januari, maar de laatste kans in februari leverde dan eindelijk een overwinning op voor FC Emmen: De Drentse ploeg won na negen duels zonder zege met 2-0 van Cambuur Leeuwarden. Maikel Kieftenbeld (voor rust) en Joey Konings (in de tweede helft) zorgden voor de treffers. Door de zege blijft FC Emmen weliswaar 12e in de Keuken Kampioen Divisie, maar is het gat richting de play-offs verkleind. Op dit moment staat VVV-Venlo op de laatste playoff-plek met 38 punten uit 27 duels. Emmen heeft 36 uit 26.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda