Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - De koploper, de VFL Gummersbach, was toch een maatje te groot voor de HSG. Na een ruststand van 13-15 verloor de thuisclub uiteindelijk met 22-28 en daarmee gelijk ook haar ongeslagen thuisrecord. Tot 5-4 ging het duel voor ongeveer 1700 toeschouwers in de EmslandArena gelijk op. Een 6-0 loop bracht de gasten op 5-10 en leek de wedstrijd al beslist. Vlak voor rust kwamen de roodwitten terug tot 13-15 en leek er weer veel mogelijk.


In de tweede helft schommelde het verschil steeds zo tussen de 3 en 4 goals. Het dichtst bij was de HSG nog bij 16-18. Daarna spijkerde de uitstekende keeper Ivanisevic ( totaal 45% stops ) zijn doel dicht en liep de VFL verder weg bij de HSG. Ook Björn Buhrmester deed het in het doel prima met 42% stops maar kon het verschil niet kleiner maken. Het laatste kwartier kwam Bart Ravensbergen nog in het doel, maakte wel een goal, maar het leed was al geschied.

Topscoorders HSG: Nils Torbrugge en Robert Weber elk 4x, Patrick Miedema, weer in de voorlopige selectie van bondscoach Richardsson, trof 3x doel.

De thuiswedstrijd tegen de Thsv Eisenach, zondag 5 december a.s., is verplaatst naar de EmslandArena in Lingen, aanvang van de wedstrijd is om 17.00 uur. Houdt U alstublieft in de gaten welke maatregelen er dan gelden i.v.m. Corona. Mogelijk 2G + ( dus met een actuele test ).

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda