Bedrocks laat steekje vallen.

EMMEN -Zondagmiddag speelde het eerste team van Bedrocks op een zweetheet sportpark Rodenburg te Leek tegen het plaatselijke Knights. Bij afwezigheid van broer Melvin startte Bedrocks met Robin Brandjes op de heuvel en U21 speler Jasper Vos achter de plaat. Beide teams kwamen moeizaam op gang en bleven de eerste inningen puntloos. In de vierde inning namen de Leeksters met een paar goede honkslagen en wat foutjes in de Emmer verdediging een 6-0 voorsprong.


Pitcher Brandjes werd vervangen door Marijn Mast en Brandjes nam plaats achter de plaat wat ook zijn normale positie is. Ook in de 5e inning kregen de Bedrocks slagmannen maar geen grip op de Leekster Pitcher.


Inmiddels had Murphys law al lang zijn intrede gedaan in het Emmer team waarbij heel veel net niet lukte en veel net fout ging, 7-0. In de zesde inning strooiden de Leeksters met 2 runs nog meer zout in de wonden en................................
Bedrocks leek roemloos ten onder te gaan, ondanks eerdere honkslagen van Kilian Alderlieste, Leon Niehof en Jasper Vos. In de zesde en laatste inning kwamen Emmenaren op gang met een fraaie 2-honkslag van Colin Ramakers waardoor Bedrocks eerste punt werd binnen gelopen.

Brandjes tikte met de volgende honkslag weer een punt binnen en het volgende door Marijn Mast. Er gloorde hoop aan Emmer zijde, zeker na de daverende 3-honkslag door Harry Boonstra, 9-7! Helaas wisten de Leeksters de derde nul te maken waardoor de winst terecht in Leek bleef.

De competitie blijf spannend met in de kop The Blokes Veendam met 18 uit 11, Bedrocks 16 punten uit 10.

U21

Zaterdagmiddag ontving het Bedrocks/Cubs team koploper Blue Devils uit Meppel op de Meerdijk. In de vierde en laatste inning was de stand 4-8, maar de Bedrocks / Cubs Hardenberg combinatie wisten in de gelijkmakende slagbeurt als nog met 9-8 een mooie overwinning te behalen.
Honkslagen werden gemaakt door Paco van Dalen (2) , Jeffrey Koster (2), Jasper Vos en beste slagman was Jamie Veltman met 2 honkslagen en een 2-honkslag.


Harry Boomstra maakte een driehonkslag

Programma Meerdijk: Zaterdag 16 September 11:00 U12 Bedrocks – Pioneers Assen, Zondag 17 September 11:00 Bedrocks H2 – Drachten Diamonds H2, 14:30 Bedrocks H1 - Cubs Hardenberg. Foto’s Bert Springer. Zie het fasebook.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda