Geslaagde vogelshow Vogelvereniging Ons Eigen Kweek

ZWARTEMEER - De vogelshow van de Vogelvereniging Ons Eigen Kweek in Zwartemeer hield het afgelopen weekend ook weer haar jaarlijkse vogeltentoonstelling. Volgens de professionele keurmeesters kan van een hoog gehalte gesproken worden.


Na een intensieve keuring werd Kennie Klone kampioen met 92 punten voor zijn Kloster Consort. Een geslaagde tentoonstelling mede door de grote belangstelling die er in de loop van het weekend een kijkje kwamen nemen.

Kampioen werd Frits Rocks met een kleine graspariet die ook goed was voor 92 punten. Harm Kreeft bracht een sijs wildkleur in en ook die was goed voor 92 punten en werd daarmee ook kampioen. De andere kampioenen werden Henk Smeman met een kanarie zwartkobalt wit en Johan Oosterrood werd met een Konings parkiet clubkampioen en kreeg ook het Bondskruis en tot slot werd Frans Klonne kampioen met een zebravink masker grijs pop.



De kampioenen samen op één plaatje: v.l.n.r. Bennie Klonne, Frits Rocks, Harm Kreeft, Henk Smeman, Johan Oosterrood,en Frans Klonne.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda