Gemeentelijke vogeltentoonstelling 2012

NIEUW AMSTERDAM - Vogelvereniging Ons Genoegen te Nw-Amsterdam / Veenoord is 60 jaar jong. Om dit jubileum te vieren organiseert men dit jaar de Gemeentelijke Show. Alle 9 zuster verenigingen uit de Gemeente Emmen zullen hun vogels laten keuren door keurmeesters van het NBVV. Na verwachting zullen er ongeveer 500 vogels te bezichtigen zijn in Cultureel Centrum de Schalm, Ringlaan 54 te Nieuw-Amsterdam. Er worden diverse soorten vogels verwacht o.a.: Tropen ? div. soorten kromsnavels ? zang, kleur en postuurkanaries.

Vrijdagavond 07 december om 20.00 uur wordt, onder het toeziend oog van Erelid, dhr. Post,  de officiële opening gedaan door Burgermeester Bijl van de Gem. Emmen samen met de district voorzitter dhr. Mulder.  Tijdens dit officiële gebeuren zullen ook de  algeheel kampioenen worden gehuldigd.  Naast de show is er ook dit keer een aparte verkoop klasse. In de verkoop worden diverse soorten vogels aangeboden door alle leden van v.v. Ons genoegen maar ook door andere inzenders/verenigingen van deze show.

Meerdere leden hebben enkele vogels aan de vereniging geschonken met als doel extra opbrengsten voor de plaatselijke vogelvereniging. Op zaterdagmiddag ongeveer 15.00 uur wordt de grote verloting bekend gemaakt door de Politie van de Gemeente Emmen. Al met al een mooi evenement in het teken van het 60 jarig jubileum. Zeker de moeite waard om  te bezoeken.  De mensen van v.v. Ons Genoegen staan klaar om u te ontvangen en indien u hier belangstelling voor heeft, te voorzien van diverse informatie voor het houden van vogels. 
                                  
Publieke openingstijden van deze show en verkoop zijn:
Vrijdagavond 07 dec. a.s. van:  20.00 tot 22.00 uur.
Zaterdag 08 dec. a.s. van:      10.00 tot 22.00 uur.
Zondag   09 dec. a.s. van:     10.00 tot 15.30 uur.  
                                                              Voor meer info zie: w.vogelverenigingnwamsterdam.nl/ 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda