Victor Mids, Jesus Christ Superstar, Ashton Brothers en Najib Amhali zijn komend seizoen te zien in het Atlas Theater in Emmen.

EMMEN - Het ATLAS Theater presenteerde op maandagavond 15 mei exclusief voor genodigden en de Vrienden van het ATLAS Theater op magische wijze de programmering van komend seizoen. Theaterdirecteur Machteld van der Werf en gastpresentator en zanger Charly Luske vertelden in een feestelijke setting over de voorstellingen en het publiek kon deze avond genieten van optredens van Steven Kazan, Thijs Kemperink samen met Erwin Nyhoff en aanstormende cabarettalenten Tobi Kooiman en Marjolijn van Kooten. Highlights nieuw theaterseizoen.


In het nieuwe theaterseizoen komen onder andere grote namen als Peter Pannekoek, Najib Amhali, Bert Visscher, Daniël Lohues, Venice, Waylon, Victor Mids en The Dutch Eagles naar het Emmense theater. Ook kunnen bezoekers komend seizoen genieten van bijzondere grote (internationale) producties waaronder Flib FabriQue (Canada), The Murder on the Orient Express, South African Roadtrip (Zuid Afrika), Rhythm of the Dance (Ierland) en de Nederlandse Reisopera.

Ook het genre musical wordt goed vertegenwoordigd met Boni The Musical, Je Anne en Piaf. “Zelf kijk ik erg uit naar Jesus Christ Superstar, de groots rondreizende musical met een topcast van Albert Verlinde die hier maar liefst een week lang te zien is. En natuurlijk naar Bouke die nu ook de rest van Nederlands veroverd heeft als winnaar in het televisieprogramma Battle of the Band. Ook leuk in dit nieuwe seizoen zijn de dinnershows 007 met de iconische muziek uit de James Bond films en de hilarische show Faulty Towers, bij beide voorstellingen geniet je van een compleet avondje uit met een heerlijk diner! En last but not least kijk ik uit naar de ladies night rondom de voorstellingen Story of Boybands met o.a. Charly Luske en Wat Mijn Man Niet Weet met Victoria Koblenko, Brigit Schuurman en Puck Pomelien Busser.” vertelt Machteld van der Werf enthousiast.

Ook de allerkleinste theaterbezoekers kunnen hun hart ophalen bij voorstellingen als Juf Roos, Mega Mindy, Rapunzel, Bumba, Lucky Luuk, Mees Kees, Peppa Pig en Efteling de Musical. Net zoals voorgaande seizoenen vindt er na afloop een Kids Afterparty plaats in de foyer. Een gezellig feest met een springkussen, schmink, de ATLAS mascotte Aatje en een ballonvouwer. “Nieuw dit seizoen zijn de uitgebreide leeftijdsaanduidingen. We hebben theatergezelschappen gevraagd om zowel een vanaf leeftijd als geschatte eindleeftijd op te geven, zodat het voor (groot)ouders makkelijker inschatten is of de voorstelling geschikt is voor hun (klein)kind”.

Cabarettalenten
ATLAS geeft ook een podium aan veelbelovende talenten die steeds meer bekendheid krijgen en nog niet eerder in Emmen zijn geweest. “Deze cabaretiers krijgen een mooie kans bij ons, omdat wij deze voorstellingen in een ‘serie-verkoop’ aanbieden. Zo kunnen bezoekers met een korting van wel 50% naar de cabaretvoorstellingen. Deze korting wordt mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van het ATLAS Theater en was vorig seizoen een groot succes. Gemiddeld zaten er zo’n 150 a 200 bezoekers in de zaal.” vertelt de theaterdirecteur trots.

Exclusief voor de Vrienden van het ATLAS Theater en genodigden startte maandagavond de kaartverkoop na afloop van de seizoenpresentatie. De reguliere kaartverkoop start dinsdag 16 mei om 12.00 uur via atlastheater.nl. Machteld van der Werf benadrukt: “Maar dat is nog niet alles hoor, ook gedurende het seizoen zullen er nog voorstellingen bijgeboekt worden. Een tip van mij: schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!”.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda