FILM / THEATER

Muziektheaterspektakel veenbrand van wege Corona verplaats naar 2022

EMMEN - Naar aanleiding van de voortdurende onzekerheid rondom de COVID-19 pandemie heeft het bestuur van het Veenbrand muziektheaterspektakel besloten de voorstelling te verplaatsen naar zomer 2022. Leendert Klaassen, voorzitter van Stichting Veenbrand: Het is voor ons als bestuur, voor onze partners en voor het productieteam erg zuur om het muziektheaterspektakel wederom te moeten verplaatsen, maar de situatie rondom Covid-19 is helaas te onzeker om dit grote publieksevenement in 2021 doorgang te laten vinden.
Reageer!

De voorstellingen in het Atlas Theater zijn tot en met 11 november geannuleerd.

EMMEN - Het Atlas Theater in Emmen heeft alle voorstellingen tot en met 11 november geannuleerd. Aanleiding zijn de nieuwe coronamaatregelen. De nieuwe maatregelen houden onder andere in dat alle bijeenkomsten boven de 30 personen niet meer zijn toegestaan. De ontheffing die het Atlas Theater hier onlangs voor heeft gekregen, geldt dus niet meer.
Reageer!

Toneelvoorstellingen ’t Aol’ Volk – Emmen komend seizoen afgelast

EMMEN - Voor het komend toneelseizoen (van oktober 2020 t/m maart 2021) zijn alle voorstellingen in de theaters in Drenthe, Groningen en Overijssel afgelast. Op basis van de huidig bekende informatie, met de daarin opgenomen beperkingen en verplichtingen t.a.v. Covid-19, is het voor ons niet verantwoord om komend seizoen in de theaters toneelvoorstellingen te geven.
Reageer!

ATLAS Theater start met exclusieve voorstellingen

Emmens theater heet iedereen weer welkom EMMEN - Na een gedwongen sluiting van ruim twee maanden zal het ATLAS Theater op donderdag 11 juni haar deuren weer openen voor publiek. De afgelopen weken heeft het team van het ATLAS Theater hard gewerkt om een exclusief programma samen te stellen, in samenwerking met artiesten Rob en Emiel.
Reageer!

Kinepolis Group start in diverse landen bioscopen terug op

EMMEN - Sinds midden maart heeft Kinepolis, op advies van de lokale overheden, haar bioscopen gesloten in alle landen waar de Groep actief is. De gezondheid van onze filmliefhebbers en medewerkers is onze absolute prioriteit en wij vertrouwen op het deskundig advies van de bevoegde autoriteiten in elk land voor wat betreft de duur van de sluiting, alsook de modaliteiten van een heropening. In diverse Europese landen waar Kinepolis actief is, werd inmiddels groen licht gegeven voor een heropstart van de bioscopen in juni.
Reageer!

DANGEROUS LIAISONS IN HET ATLAS THEATER

EMMEN - De achttiende-eeuwse brievenroman van Pierre Choderlos de Laclos werd door de verfilming van Christopher Hampton in 1988 wereldberoemd. Deze toneelbewerking is eigentijds, rauw en geestig
Reageer!

Voorstelling Simon en Zo Komt naar Emmen

EMMEN - Op 14 December komt Kindertheater Simon en Zo met hun kerstvoorstelling in Emmen! De voorstelling is voor kinderen vanaf 2 jaar. Hoor de Engel Zingt is een echt familievoorstelling. Maar denk maar niet dat je er rustig bij kunt blijven zitten. Deze middag wordt georganiseerd door het Leger des Heils en Baptistengemeente de Bron. Plaats van handeling is Baptistengemeente de Bron aan de Hesselterbrink 2 in Emmen op 14 December aanstaande.
Reageer!

Programmering Nationaal Theaterweekend in ATLAS Theater bekend

EMMEN â?? De vijfde editie van het Nationaal Theaterweekend vindt plaats op 24, 25 en 26 januari. Tijdens dit weekend krijgen bezoekers de kans om in het ATLAS Theater verschillende voorstellingen te bezoeken voor slechts 10 euro. Vanaf vandaag start de kaartverkoop en staat de programmering online.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda