FILM / THEATER

Hiep hiep, hoera! Dit weekend vieren wij ons jubileum weekend!

EMMEN - Afgelopen vrijdag zonden we onze eigen spectaculaire Jubileum Spelshow uit via podium.tv en Facebook Live. Met onder andere Karin Bloemen, Tineke Schouten, Charly Luske en Peter Heerschop in de teams was het een groots spektakel.
Reageer!

ATLAS Theater viert eerste lustrum

EMMEN - Het ATLAS Theater in Emmen opende 5 jaar geleden op 15 oktober 2016 voor het eerst haar theaterdeuren. Gedurende het gehele theaterseizoen 2021-2022 wordt dit eerste lustrum gevierd met leuke activiteiten en diverse acties. De aftrap is op vrijdag 15 oktober met de ATLAS Jubileum Spelshow. Deze spelshow wordt om 20.00 uur zowel via Podium.tv als via de ATLAS facebook ‘live’ uitgezonden.
Reageer!

Sterrenregen voor The Rocky Horror Show!

EMMEN - The Rocky Horror Show is misschien wel de grootste cultmusical ooit, maar in Nederland was deze productie zelden te zien. Gelukkig brengt een ongeremde uitvoering, met Sven Ratzke in de hoofdrol, daar verandering in. De voorstelling is onlangs in première gegaan en de pers was erg lovend. Zo schreef het AD “Rocky Horror dwingt tot volledige overgave… musicalwereld toont ballen” en kende vier sterren toe.
Reageer!

Het onmogelijke in het kwadraat

EMMEN - De beste mentalisten ter wereld komen vrijdag 1 oktober met een nieuwe show opnieuw naar het ATLAS Theater. Koop nu je kaarten! Rob en Emiel gaan terug naar hun roots in ‘Van Houdini tot Copperfield’. Geïnspireerd door hun illustere voorgangers mixt het duo magie, illusie en experimenten met andermans gedachten tot een show vol schijnbaar onmogelijke zaken. Verwacht magi(e)strale acts en originele vondsten die je van de ene in de andere verbazing laten vallen, een avontuurlijke reis waarvan niemand weet waar die eindigt. Van vingervlugheid tot echte mindfucks: het komt allemaal voorbij.
Reageer!

De Dordse brug basis van gelukkig 60-jarig huwelijk

KLAZIENAVEEN- Na ruim vier jaar verkering gaven Gerrit de Vries uit Klazienaveen en Annie van der Wijk uit Erica elkaar op 21 Juli 1961 in het gemeentehuis van Emmen het ja-woord. Dit was de afsluiting van een periode die voor de twee geliefden begon op een zondagmiddag bij een rondje van brug tot brug in Klazienaveen. Daar kregen de twee op jonge leeftijd contact met elkaar, nadat zij op afstand elkaar al eens hadden getroffen bij een oom.
Reageer!

Drentse Theaters heten jongeren van harte welkom

EMMEN - Schouwburg Ogterop in Meppel, ATLAS Theater in Emmen, Theater De Tamboer in Hoogeveen en DNK Theater in Assen willen graag meer jongeren in de leeftijdscategorie 12 en 16 jaar aan zich binden. Deze doelgroep komt relatief weinig in het theater en dat is jammer. Zowel voor hunzelf als ook voor de toekomst van het theater. De theaters in Emmen, Assen, Hoogeveen en Meppel hebben de jongeren veel te bieden en willen middels een Jongerenpanel gezamenlijk het theater beter onder de aandacht brengen bij deze doelgroep. De vier theaters zijn dan ook erg verheugd met de toekenning van de subsidieverlening van het college van Gedeputeerde Staten.
Reageer!

Heropening Kinepolis-bioscopen in meerdere landen

EMMEN - Na bijna zeven maanden sluiting, heropenen alle Franse Kinepolis-bioscopen vandaag opnieuw de deuren. Ook het gloednieuwe Kinepolis-complex in Metz, gelegen in het commercieel centrum Waves, zal vanaf vandaag voor het eerst bezoekers ontvangen. De Belgische bioscopen heropenen - als alles goed gaat - op 9 juni, zoals vorige week werd aangekondigd door de Belgische overheid.
Reageer!

Muziektheaterspektakel veenbrand van wege Corona verplaats naar 2022

EMMEN - Naar aanleiding van de voortdurende onzekerheid rondom de COVID-19 pandemie heeft het bestuur van het Veenbrand muziektheaterspektakel besloten de voorstelling te verplaatsen naar zomer 2022. Leendert Klaassen, voorzitter van Stichting Veenbrand: Het is voor ons als bestuur, voor onze partners en voor het productieteam erg zuur om het muziektheaterspektakel wederom te moeten verplaatsen, maar de situatie rondom Covid-19 is helaas te onzeker om dit grote publieksevenement in 2021 doorgang te laten vinden.
Reageer!

De voorstellingen in het Atlas Theater zijn tot en met 11 november geannuleerd.

EMMEN - Het Atlas Theater in Emmen heeft alle voorstellingen tot en met 11 november geannuleerd. Aanleiding zijn de nieuwe coronamaatregelen. De nieuwe maatregelen houden onder andere in dat alle bijeenkomsten boven de 30 personen niet meer zijn toegestaan. De ontheffing die het Atlas Theater hier onlangs voor heeft gekregen, geldt dus niet meer.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda

Laatste nieuws
 
agenda emmen
Mee®doen Schoonebeek, het is mooi geweest!
za 23 okt 2021 om 16:00
Shadow band Shadowski en Klaas Hummel in CH50+
zo 24 okt 2021 om 14:30
Meer mensen met een beperking politiek actief in Drenthe
do 28 okt 2021 om 16:30