Cinema Plus voorstellingen 2012

EMMEN - De Cinema Plus voorstelling van donderdag 26 januari met de film ?Eat Pray Love? was een groot succes. Met bijna 100 bezoekers en een prachtige film was deze middag zeer geslaagd. Hebt u deze middag gemist? Niet getreurd! Elke laatste donderdag van de maand organiseren wij een Cinema Plus. De speciale filmmiddag voor iedereen die de 50 jaar nadert of ouder is, maar zich nog jong van geest voelt. U wordt vanaf 13:00 uur welkom geheten met een kopje koffie of thee met wat lekkers. Om 14:00 uur starten wij de voorstelling, waarbij we het geluidsvolume instellen op een lager niveau. Tevens zorgen wij halverwege de film voor een pauze met koffie of thee.

De films die de komende maanden op het programma staan zijn:

23-02 Sonny Boy
In de jaren twintig ontmoet de uit Suriname afkomstige Waldemar in Nederland de oudere Rika en ze worden verliefd. De tegenstellingen zijn groot: Waldemar is zwart, Rika is wit, er bestaat 17 jaar leeftijdsverschil en Rika is al moeder van 4 kinderen. En dan breekt de oorlog uit. Kan hun liefde al deze obstakels overwinnen?

29-03 The King’s Speech
Direct na het overlijden van zijn vader en het oneervolle aftreden van zijn broer wordt Bertie, die al zijn hele leven een ernstig stotterprobleem heeft, gekroond tot koning George VI van Engeland. Het is de periode waarin radio uitgroeit tot een massamedium. Samen met zijn spraakcoach Lionel Logue bereidt Bertie zich voor op zijn belangrijkste toespraak ooit: de radiotoespraak die de Britse troepen en het volk moet steunen en aanmoedigen nadat Engeland de oorlog heeft verklaard aan Duitsland.

26-04 Süskind
1942: in het door nazi’s bezette Amsterdam besluit de joodse Walter Süskind handjeklap met de SS te spelen. Het is een levensgevaarlijk kat- en muisspel, waarmee hij honderden kinderen van transport naar de concentratiekampen weet te reden. Terwijl de razzia’s toenemen en het net zich verder sluit rond de joodse gemeenschap, riskeert Walter alles wat hem lief is en toont hij de moed van een held.

31-05 Jane Eyre
In deze verfilming van het beroemde boek van Charlotte Brontë reist het arme weesmeisje Jane Eyre naar Thornfield hall om een baan als gouvernante op zich te nemen. Haar interesse wordt vooral gewekt door haar baas, met wie ze levendige gesprekken heeft. Maar lukt het haar om de liefde te vinden?

28-06 Gooische Vrouwen
In het Gooi verlopen de levens van de vier vrienden alles behalve soepel. De dames zijn hard toe aan een vakantie om weer een beetje tot zichzelf te komen. Ze pakken hun koffers en vertrekken naar Frankrijk. Eenmaal daar realiseren ze zich hoe belangrijk vriendschap eigenlijk is.

Kaarten voor deze speciale middag kosten slechts € 6,50 per persoon per voorstelling en zijn vanaf nu te reserveren via telefoonnummer 0591 668 250. 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda