Kerkklokken luiden voor sponsorloop school voor KIKA

EMMER COMPASCUUM - In Emmer-Compascuum wordt op donderdag 1 oktober een sponsorloop georganiseerd waarin de leerlingen van â


Kerkklokken
De kerkklokken van de parochie zullen luiden om de sponsorloop aan te kondigen, want de parochie ondersteunt de actie en ook de pastor loopt mee om geld in te zamelen. De sponsorloop vindt namelijk plaats in het kader van een samenwerkingsproject tussen katholieke basisscholen en parochies in Barger-Compascuum en Emmer-Compascuum. Dit samenwerkingsproject draait ieder jaar rond een ander thema. Dit jaar is dat ziek-zijn en hoe je zieken kunt helpen. De kinderen krijgen er les over en zetten ook een actie op touw voor een goed doel. Het goede doel is dit jaar Kika. Het project wordt afgesloten met een gezinsviering in beide kerken.

Barger-Compascuum: lege flessen
In Barger-Compascuum gaan de kinderen van de St. Theresiaschool lege plastic statiegeldflessen inzamelen voor KiKa. Mensen uit Barger-Compascuum kunnen helpen door hun lege statiegeldflessen in te leveren bij Attent Stuur en daar hun statiegeld bon in te leveren in de speciale bus.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda