Schilderij Paul MeIjering op de veiling tijdens Glazenhuis Emmen

EMMEN / Het eind van het jaar is in zicht en dat betekent dat Serious Request binnenkort weer van start gaat. RTV Emmen en het Esdal College hebben – ter ondersteuning – alvast het voortouw genomen. Zij zetten zich samen met Zuidoost-Drenthe in voor de generatie van de toekomst in oorlogs- en conflictgebieden.

Dit zijn kinderen en jongeren die leven onder de meest extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling. Zij zijn, doordat zij geen kans hebben om zichzelf te ontplooien, de onbedoelde slachtoffers van een oorlog. De hele maand december ondernemen vele enthousiaste mensen in Zuidoost-Drenthe talloze ludieke acties.

Tijdens het Glazen Huis Emmen, van 17 t/m 20 december, komen al deze initiatieven bij elkaar. Daarnaast is er een digitale veiling georganiseerd (te bezoeken via www.glazenhuisemmen.nl), waar hele fraaie kavels worden aangeboden.

Zo heeft kunstenaar Paul Meijering een origineel schilderij van Amy Winehouse ter beschikking gesteld. Het werk is gemaakt in 2013 en heeft een formaat van 90 x 120 cm. Vanaf 17 december komt het schilderij in het Glazen Huis te hangen en kan er tot en met 20 december op geboden worden door de echte liefhebber.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda