Benefietconcert moet Manuela naar Hamburg helpen

EMMEN - Vanuit het kernteam die is opgericht om Manuela te helpen naar Hamburg te gaan voor een behandeling tegen kanker, willen we graag jullie op de hoogte brengen van een tweetal prachtige opkomende evenementen in Emmen. Misschien leuk om te promoten! Want prof dr (neuro psycholoog) Erik Scherder komt gewoon naar Emmen voor een benefiet!


Manuela Bouwman is een sportieve enthousiaste 51 jarige vrouw wonend in Emmen. Ze heeft uitgezaaide borstkanker en is in Nederland uitbehandeld. In Duitsland geven ze haar echter wel grote kans op genezing, alleen worden deze wetenschappelijk bewezen behandelmethodes niet vergoed. De kosten bedragen €48.000,- We hebben met een groepje de handen in 1 geslagen en zijn haar vanaf januari aan het helpen om dit geld in te zamelen.

Zo organiseerden we onder andere €2,- lootjes acties op de motorbeurs in Assen, een benefiettour door de rockcoverband TRAX waar zij eerder het geluid verzorgde, een lootjes actie tijdens de ladiesnight bij Kinepolis in Emmen enz.

Deze maand staan er in 5 jumbo’s in Emmen (dus alle jumbo’s op die in de rietlanden na) collecte bussen waar statiegeldbonnen in gedoneerd kunnen worden. In Zwartemeer heeft iemand van het kernteam ook in zo’n 8 winkels collectebussen neer gezet en in Sleen is er een event georganiseerd in het banyan centrum Drenthe op 14 maart aanstaande met yoga, klankschalensessies en meditatie

Aankomende vrijdag is er een lootjes actie tijdens het blote voeten dansfeest in Groningen “Nataraje”
En TRAX speelt aanstaande zaterdag hun 5e van de 10 benefiettour optredens @ melody emmen waarbij zij het doel hebben minimaal €500,- per optreden binnen te hengelen. Qua grote evenementen hebben we er nog 2 gepland welke wij graag willen promoten.

Zondag 29 maart hebben we een benefiet concert georganiseerd in Groothuis. Deze dag is van 12.00 - 21.00 uur. Er komen 10 Bands optreden - zie bijgevoegde foto voor bandnamen, johan Schoterman komt deze dag presenteren (bekend van de zwarte cross) en mitch komt goochelen tijdens de bandwissel, afgewisseld met changeover goeroe marlen davers. Tijden van optreden worden vooraf niet bekend gemaakt.

Geen entree
Wél een donatiepot aanwezig en we gaan hier 15 items veilen (waaronder kunst van adrie de fluiter en Music & Art, tassen van erna schipper, tatoeagesessies van Rob Hendriks, Sim racing emmen kaartjes, etentje Groothuis’ enz)
Er is een poster in de maak welke we in Emmen gaan ophangen.

Als grote klapper hebben we 3 april Erik Scherder en Jan Vayne in het Atlas theater. Zie event; https://facebook.com/events/s/prof-dr-erik-scherder-pianist-/145791079944047/?ti=icl Jan heeft een show met Erik “Science meets music” waarbij Erik scherder bekend van oa de wereld draait door, laat zien wat muziek teweeg brengt in de hersenen - jan begeleid hem daarbij op zijn vleugel.

Om 19.00 u gaan de zalen open (en is er muzikale omlijsting door 300 Miles (300 Miles=Anja - zangeres woonachtig in Hardenberg , bekend van the voice of Holland en haar partner Ad, componeerde liedjes voor oa stichting ALS) tevens sluiten zij de avond af in de foyer. Tijdens de benefiet voorstelling word er ook een veiling gehouden. Deze wordt geleid door gouden duo; Hans ten Cate en Eric van der Veen

Hans - voormalig hotel eigenaar Ten Cate + voorzitter samenloop voor hoop in Emmen (waar tevens dezelfde avond een benefiet voor wordt gehouden in het Hampshire hotel) en Eric - eigenaar café Rue de la Gare en oa Emmenaar van het jaar 2018 , gaan ludieke items veilen, waaronder een etentje met Hans waarbij zijn eigen chef kok kookt bij diegene thuis en alles wordt verzorgd tm de afwas aan toe ! En Eric veilt een tennis Clinic a la v d Veen , maar daarnaast ook weer kunst van bijvoorbeeld Ellen Kroeze en andere ludieke items. Toegangskaarten kosten 27,50 euro en de doelstelling is 777 kaartjes verkopen is het doel!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda