Recordbedrag opgehaald tijdens Unicef Kinderloop

HOOGEVEEN - Vlak voor de start van de Cascaderun op 13 april. liepen 1.650 ,voornamelijk Hoogeveense basisschoolkinderen, de Unicef Kinderloop en haalden een recordbedrag van 45 duizend euro op.


Dit jaar was de Hoogeveense Kinderloop voor wat betreft het aantal deelnemers de grootste Unicef Kinderloop van Nederland. Dit jaar geldt dat zo goed als zeker ook voor de totale opbrengst.

Op woensdag 23 mei werden op het gemeentehuis in Hoogeveen diverse prijzen uitgereikt. CascaDeHaas, de mascotte van de Cascaderun, reikte prijzen uit aan de kinderen die per leeftijdscategorie het hoogste bedrag voor Unicef bijeen hadden gebracht.

Ook werden de winnaars van de kleurwedstrijd bekendgemaakt. Alle deelnemende kinderen ontvingen van de Cascaderun organisatie bij het startnummer een kleurplaat van de familie van CascaDeHaas. Vele kinderen leverden deze kleurplaat in bij Run2Day.

Uit handen van de tekenaar van de kleurplaat, de Hoogevener Geert Oldenbeu ving, ontvingen drie kinderen een gratis familiekaart voor een bezoek met 4 personen aan attractiepark Slagharen. De kaarten werden beschikbaar gesteld door Attractie- & Vakantiepark Slagharen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda