KAMPIOENEN IN DE SPORT

Coevorden kiest haar sporters van het jaar

SLEEN – Donderdagavond werd in Theater de Deel in Sleen de sportverkiei9zng van de gemeente Coevorden gehouden. Nadat de internetstemmen waren geteld en de inbreng van de jury werden de genomineerden voorgesteld.
Reageer!

Sportverkiezing Gemeente Emmen weer geslaagd

EMMEN – Schaatser Kjeld Nuis is zaterdag bij de 17e Sportverkiezing Emmen uitgeroepen tot Sportman van het jaar 2017. Schaatster Sterre Jonkers won de titel Sportvrouw van het jaar. Het herenteam Hurry-Up werd uitgeroepen tot Sportploeg van het jaar.
Reageer!

Heren ttc Emmen kampioen

EMMEN - Het eerste herenteam van Tafeltennis Club Emmen werd zaterdagavond officieel kampioen van de noordelijke 1e divisie. Het was al weer een tijdje geleden dat de senioren van ttc. emmen op dit niveau gespeeld hebben. Jeugd was wel al heel lang heel goed bij de Emmer club, maar de senioren wat minder. Vorig jaar stapte Harrie Hoogeveen met de kinderen over van De treffers naar TTC Emmen.
Reageer!

Drie Nederlandse titels voor de Brikkenmikkers

BARNEVELD - Sjoelvereniging de Brikkenmikkers heeft er weer 3 Nederlandse kampioenen bij! Op 18 april werd in de Veluwehal in Barneveld het Nederlands kampioenschap sjoelen gespeeld. Er werd door ruim 240 mensen gesjoeld in diverse klassen.
Reageer!

Judoka Rick Nieters wint Friese Masters.

STIENS – Judoka Rick Nieters uit Klazienaveen won zaterdag in Stiens het Friese Masters toernooi in de klasse heren senioren tot 90 kg. De 27 jarige judoka van judovereniging Vos komt normaal uit in een lagere klasse maar een korte uitstap in deze zwaardere klasse viel goed uit. Met overwinningen op onder andere Robert van der Wal uit Stiens en Stefan Sulkes uit Dronten kwam hij in de finale tegen Renier de Vries. De jongere generatie deed het ook goed in Friesland. Lois Klein kwam knap in de finale en won deze van Marinke Rentmeester uit Zierikzee. In de klasse dames tot 63 kg moest Ancella Posthumus helaas stoppen wegens een schouderblessure die verdere deelname onmogelijk maakte. Laura Hidding, de lichtste in de dames klasse plus 63 kg. kwam ondanks haar grote inzet niet in de prijzen
Reageer!

Tien prijzen voor judo jeugd Vos.

DEDEMSVAART - De jeugd van vereniging Vos kwam zaterdag in actie tijdens het toernooi in Dedemsvaart. Met tien deelnemers meedoen en dan tien prijzen behalen is wel uitstekend te noemen. Als 1e eindigden Floor Maats, Nick Langerijs, Jay Langerijs en Calvin van der Spoel. Op een 2e plaats eindigden Tygo Sandifort en Levi Maters en Zen Groote, Jarno de Vries, Yrsa Wessel en Dunja Faber kwamen met een 3e plaats op het erepodium.
Reageer!

Inschrijving Cascaderun gestart

HOOGEVEEN - De inschrijving voor de Cascaderun is weer gestart. Iedereen kan zich inschrijven voor de negende editie van de Cascaderun op zondag 19 april 2015. De organisatie is volop bezig met de voorbereidingen en wil net als voorgaande edities er een groot feest van maken voor lopers en toeschouwers.
Reageer!

Nicole Sanders Nederlands kampioen Bowling

EMMEN ? De 25-jarige Nicole Sanders uit Emmen is vorige week in Zoetermeer Nederlands kampioen Bowling geworden. De weg naar het kampioenschap liep via twee voorronden over 8 games en via een top 16 klassering plaatste zij zich voor de halve finale. In die halve finale moesten zes games worden gespeeld en de beste acht gingen door naar de finale. In de halve finale moest Nicole Sanders twee keer twee games spelen volgens een KO-systeem. In de uiteindelijke finale moest Nicole Sanders het opnemen tegen Ghislaine van der Tol uit Utrecht. Met een score van 480 tegen 460 pakte de Emmense, waarvan de ouders eigenaar zijn van Bowlingcentrum Bowl & Fun Emmen, overtuigend de Nederlandse titel bij de dames A-klasse.
Reageer!

Drentse sporthelden gehuldigd tijdens Superprestige Gieten

DRENTHE ? Op 25 november tijdens de Superprestige in Gieten heeft gedeputeerde Ard van der Tuuk de Drentse deelnemers aan de Olympische en Paralympische Spelen gehuldigd. Adelinde Cornelissen, Madelein Meppelink, Stefan Rusch en Henk Schuiling hebben een waardecheque van 500 euro aangeboden gekregen van de provincie Drenthe en Drenthe 2028. Het geldbedrag is door de topsporters doorgegeven aan de aanwezige jonge sporttalenten ter stimulering van talentontwikkeling.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda