Koninklijke onderscheiding voor mevrouw Ten Hoor-Reurink

EMMEN - Mevrouw Diny ten Hoor-Reurink uit Emmen werd donderdag 18 april koninklijk onderscheiden. Ze werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De bijbehorende versierselen werden haar opgespeld door burgemeester Eric van Oosterhout. Dat gebeurde tijdens een ledenmiddag van de Zonnebloem, afdeling Emmerschans/Emmerhout in de Schepershof, het Waal 400 in Emmen.


Mevrouw Ten Hoor-Reurink vervult al bijna 25 jaar uiteenlopende vrijwilligersactiviteiten voor de Zonnebloem. Ze was eerst algemeen bestuurslid en tussen 2014 en 2022 voorzitter van de afdeling Emmerhout/Emmerschans. Mensen uit haar omgeving omschrijven haar als een vrijwilligster in hart en nieren. Ze gaat regelmatig op bezoek bij mensen, knoopt een praatje aan of bezoekt met leden een winkel of een terrasje. Zo stelt zij mensen met een lichamelijke beperking toch in staat deel te nemen aan de samenleving.


In de Schepershof werd tegelijkertijd ook aan een inwoonster van Valthe, mevrouw R. Smit, een onderscheiding uitgereikt. Dat gebeurde door burgemeester Jan Seton van de gemeente Borger-Odoorn.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda