Drentsche Aa Bewonersdag 24 augustus 2014 – inschrijving geopend.

Zondag 24 augustus organiseert het Nationaal Park & Nationaal Landschap Drentsche Aa de Drentsche Aa Bewonersdag 2014. Drentsche Aa bewoners en geïnteresseerden (her)ontdekken het Drentsche Aa gebied en komen vaak op plekken waar ze vaak nog nooit zijn geweest. Terwijl de deelnemers met een touringcar door het Nationaal Park Drentsche Aa rijden, vertellen Nationaal Park medewerkers over het ontstaan van het landschap en de wijze waarop de mens eeuwenlang van het landschap gebruikt heeft gemaakt. Meestal leven er vele vragen bij de deelnemers, daarom is er volop gelegenheid om vragen te stellen. Onderweg stopt de bus voor een aantal wandelexcursies onder leiding van Drentsche Aa gidsen. Er zijn twee bewonersdag-tochten, één ’s morgens (09:30-13:00 uur) en één ’s middags (13:30-17:00).

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven voor één van beide dagdelen. De kosten zijn € 12,50 per persoon. Hierbij zijn de bustocht, koffie en een lunchpakket (ochtend) of versnaperingpakket (middag) inbegrepen. Na opgave wordt in de bevestigingsmail de vertreklocatie bekend gemaakt.

Opgave per e-mail: drenthe@ivn.nl of op maandag, dinsdag en donderdag tijdens kantooruren op tel. 0592-371740, uiterlijk 8 augustus. Opgave verplicht tot betaling. Let op: vol is vol.

Datum: 24 augustus

Tijd: 09:30 uur of 13:30 uur

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda